OM:
MASINA:
MASINA 2:
Cubul lui Rubik
Re: Cubul lui Rubik
Matt Valks... de la 4 x 4 mi se pare cel mai ok.
Eu le-as face o tomografie exact in timp ce sunt ei "in priza". Rezultate sunt sigur ca ar fi surprinzatoare.
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
Daca spui, sa nu scrii.
Si pe mine m-a impresionat cel legat la ochi. Si ceilalti sunt fenomenali, dar au un ajutor in plus - vederea.
Toate 3 filmuletele sunt exemple de sisteme de procesare care aplica algoritmi de rezolvare. Cubul lui Rubik se poate rezolva aplicand algoritmi. Daca-i repeti destul de des, ajungi sa il rezolvi rapid.
Tot ceea ce te limiteaza, in cele din urma, este "hardware-ul".
Toate 3 filmuletele sunt exemple de sisteme de procesare care aplica algoritmi de rezolvare. Cubul lui Rubik se poate rezolva aplicand algoritmi. Daca-i repeti destul de des, ajungi sa il rezolvi rapid.
Tot ceea ce te limiteaza, in cele din urma, este "hardware-ul".
Corect, dar ala care e legat la ochi nu numai ca trebuie sa fie la zi cu algoritmii necesari pentru rezolvarea problemei, ci si cu o memorie de zile mari.
Fenomenal si tot respectul ce fac baietii, dar daca este cineva interesat de sah, sunt niste jocuri ale lui Capablanca, Alekhine, care joaca cu 20+ de persoane simultan legat la ochi, acolo trebuie memorie vizuala nu gluma.(a si castiga)
PS: Joaca nu cu incepatori ci cu jucatori de nivel Club, sau peste cu mult:D
Fenomenal si tot respectul ce fac baietii, dar daca este cineva interesat de sah, sunt niste jocuri ale lui Capablanca, Alekhine, care joaca cu 20+ de persoane simultan legat la ochi, acolo trebuie memorie vizuala nu gluma.(a si castiga)
PS: Joaca nu cu incepatori ci cu jucatori de nivel Club, sau peste cu mult:D
Eu v-as injura..... Cum sa dai asemenea clipuri pe forum cand eu uit si parola de la contul de mail sau PIN-ul de la carduri ....???
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.
Deci sa nu pun clipuri cu concursurile de memorare - ma batea gandul?
Oricum, vestea buna este ca poti invata tehnici care te ajuta sa memorezi mai bine. Mintea e flexibila, trebuie doar antrenata.
Oricum, vestea buna este ca poti invata tehnici care te ajuta sa memorezi mai bine. Mintea e flexibila, trebuie doar antrenata.
Rezolvarea.
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.