Afacere sau farsa?
Afacere sau farsa?
Pun un link. Uitati-va cu atentie la producatorul/furnizorul si mai ales la produsul in cauza.
Sa fie oare o inscenare???
http://www.bizoo.ro/firma/paxtrans/vanz ... ate-late#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa vedem pozitia oficiala a colegului nostru....
Sa fie oare o inscenare???
http://www.bizoo.ro/firma/paxtrans/vanz ... ate-late#1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sa vedem pozitia oficiala a colegului nostru....
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
Daca spui, sa nu scrii.
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Re: Afacere sau farsa?
Te referi la maturoaiele alea? Daca la alea te referi iti garantez io ca nu ii vrajeala.Acuma 3 luni cand lucram la curierat am adus de la zalau multe maturoaie cu destinatia focsani.
Don't hate the H hate the game
Producator PAX TRANS ????
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Da da.Si io cand am luat prima data m-am gandit la Paxu nostru ca are firma
Don't hate the H hate the game
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
inginere presupun ca te depaseste fabricare unor asemenea ''unelte'' de accea aveai atatea semne de intrebare
sau poate vrei sa le achizitionezi si nu vrei sa iei teapa
sau poate vrei sa le achizitionezi si nu vrei sa iei teapa
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Bine ba,
Dar pune numele firmei cu tot cu slogan: Pax Trans - Bucuria vietii. Asa isi da seama mai usor lumea despre cine e vorba.
Nu stiam de ce tot stranut azi la lucru: ma pomenea SAAB. Sau poate era de la maturoaie?
Dar pune numele firmei cu tot cu slogan: Pax Trans - Bucuria vietii. Asa isi da seama mai usor lumea despre cine e vorba.
Nu stiam de ce tot stranut azi la lucru: ma pomenea SAAB. Sau poate era de la maturoaie?
Te-am incoltit. De fapt, te-am demascat. Auzi la el ....."bucuria vietii" cand dai cu matura....
De fapt am ajuns la PAX TRANS ptr ca am o colega caruia i s-a pus porecla "vrajitoarea" si ca orice vrajitoare care se respecta are nevoie si de o matura pe care sa se deplaseze. Ori vrajitoarea noastra nu avea una asa ca am fost un coleg bun si i-am dat comanda la PAX de cateva bucati.
Am uitat sa scriu in comanda ca vreau ca maturile sa fie full option. Ma costa, stiu dar merita.
Trimiti proforma maine?
De fapt am ajuns la PAX TRANS ptr ca am o colega caruia i s-a pus porecla "vrajitoarea" si ca orice vrajitoare care se respecta are nevoie si de o matura pe care sa se deplaseze. Ori vrajitoarea noastra nu avea una asa ca am fost un coleg bun si i-am dat comanda la PAX de cateva bucati.
Am uitat sa scriu in comanda ca vreau ca maturile sa fie full option. Ma costa, stiu dar merita.
Trimiti proforma maine?
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.
dar si mai ciudat, sunt acele cruci de pe maturoaie
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
nu dragule, aia sunt porumbei albi care isi iau zborul de pe maturoaie
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Banc:
3 betivi discuta despre maturi.
3 betivi discuta despre maturi.
Simt cumva o oaresce propunere de colaborare? Vrei cumva ca dupa o cinzeaca sa facem un brain storming?
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.
Ne reprofilam?
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.
Din acelasi ciclu:
Ador sa vad cum disperarea isi face incet incet loc pe chipul lor. Ador sa ii vad cum se zbat!
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.