Suie Paparude
Suie Paparude
Mam gandit sa fac un topic legat doar de muzica celor de la suie...care mi se pare dementiala...parerea mea.... care sunt fani si le place sa lase macar o parere sau poze de la concertele care le-au sustinut....
Re: Suie Paparude
incearca sa asculti albumele mai vechi sa vezi atunci ce faceau ...
acum nu mai sunt cine stie ce, bean rulles dar nu se intelege nimic din ce spune la concerte ... cu toate astea tot merg la concert daca am ocazia
acum nu mai sunt cine stie ce, bean rulles dar nu se intelege nimic din ce spune la concerte ... cu toate astea tot merg la concert daca am ocazia
http://deadfix.com/wp-content/uploads/2 ... moving.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
nush cand era junkyard la suie se asculta mai mult erau mai cautati....da si bean face treaba buna
Last edited by WoLvA on Sun Jan 23, 2011 16:29, edited 1 time in total.
Reason: incearca sa postezi k-lumea filmuletele youtube
Reason: incearca sa postezi k-lumea filmuletele youtube
Tot respectul pentru bean, se intampla sa-mi fie prieten ... tot sunt de parere ca nu se intelege nimic din ceea ce spune la concerte daca va place, cautati albumul lui ... Sub carpati, o sa vina in cluj in viitorul apropiat ...
- asta e cea mai tare de la ei dupa parerea mea ...
- asta e cea mai tare de la ei dupa parerea mea ...
Last edited by WoLvA on Sun Jan 23, 2011 16:29, edited 1 time in total.
Reason: same
Reason: same
-
- Administrator
- Nume Real: Marian
e cea mai tare parte a verii pe litoral :X , multii dintre voi ati auzit de Liberty Parade
Last edited by WoLvA on Sun Jan 23, 2011 16:31, edited 1 time in total.
Reason: exista tutorial din cate stiu care va explica cum atasati filmulete youtube pe forum
Reason: exista tutorial din cate stiu care va explica cum atasati filmulete youtube pe forum
Warning
------------