România 0 - 1 Macedonia

Discutii cu si despre orice sport
Post Reply
TiTex
Administrator
Administrator
Nume Real: Alex

România 0 - 1 Macedonia

Post by TiTex »

N-am vazut meciul pentru ca eram (jucam) si eu la fotbal cand a fost , dar nu pot zice decat ca sunt vai de capu' lor.Probabil nu pe toata lumea intereseaza acest lucru dar mie unul imi place fotbalul si sa ma uit (daca am la ce) si sa joc asa ca e destul de nasol ce se intampla la nivel de nationala.Multi prin presa acuza ca nu sunt jucatori buni pe la juniori si tinereturi ca nu se cresc fotbalisti iar dupa parerea mea nu cred ca asta e cauza.
Cred ca sunt jucatori si ar fi de unde sa aleaga dar tot dupa parerea mea si in fotbal ca si in alte parti totul e pe interese si asta se vede si la echipa nationala.Sunt impresari care au influenta de decizie la FRF si isi baga jucatorii care ii impresariaza la inaintare chiar daca ei dau cu stangu'n dreptu' pe teren si sunt puturosi.
Imi vine greu sa cred ca in tara asta cu sute poate mii de cluburi cu echipe de juniori sa nu se gaseasca 22-24 de "copii" cu capul pe umeri care sa-si vada de lungul nasului si de viata sportiva fara sa faca scandaluri.Acesti copii dupa parerea mea tot zic parerea mea pentru ca e doar o parere chiar daca nimeni nu o sa ma bage de seama deci dupa cum ziceam ... acesti copii ar trebui selectati si facut-a o scoala de fotbal al FRF-ului ca nu cred ca numai Hagi si Popescu sunt capabili sa gaseasca talente si sa fie crescuti , sa li se faca conditii atat pentru educatie cat si pentru o viata sportiva cat mai buna, probabil asta e mai mult treaba cluburilor dar dupa cum ziceam mai sus cluburile au prietenii cu diferiti impresari care isi apara interesele lor nu ale nationalei asa ca alta metoda decat ce am zis mai sus nu prea vad.
Daca se continua tot asa Romania se vad bate de la egal la egal cu Lichtenstein si poate si aia vor castiga.
Jucatorii se tot plang ca sunt comparati cu "Generatia de Aur" echipa 92-96 , ceea ce mie mi se pare normal pentru ca imi amintesc f bine chiar daca nu aveam decat 8-9 ani era o echipa disciplinata , nu ii vedeai toata ziua in ziare sau la televizor in diferite scandaluri si isi vedeau de treaba lor adica de fotbal ceea ce nu se intampla cu echipa din ziua de azi.

Pfff cat am scris , cam atat deocamdata pt ca oricum nu prea conteaza parerea mea chiar daca probabil mai sunt si altii carora le place fotbalul si sunt de aceeasi parere.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul

Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum
WoLvA
Administrator
Administrator
Nume Real: Lory

Re: România 0 - 1 Macedonia

Post by WoLvA »

Dupa cum a spus si un fost stelist , argaseala ii cerea 2500 euro ca sa-l bage la echipa mare . el fiind junior la steaua. pai daca el , masa ,tatal sau , bunica lui , neamul lui nu au de unde sa scoata cash-ul , el poate sa fie Messi ca nu conteaza . Banii vorbesc si cainii latra .
Image
aka.Tataru

Post by aka.Tataru »

cam ai dreptate TiTex. Ne trebuie tineri dornici sa joace, plini de ambitie nu afoni, excesiv mediatizati, prost calificati, precum Rat, Cocis, Tanase, Nicolae sa nu mai zic Deac si Nicolae care cauta buzunaru' plin, faima si nu profesionalism si performante.

Romania din pct meu de vedere nu-i instare sa produca fotbalisti de calitate atat din punct de vedere profesional cat si din punct de vedere financiar...multe conflicte de interese si alte tampenii.

A inceput sa ma cam lase rece fotbalul romanesc..nu-i vad nici un leac. Am intrat intr-o nepasare cronica de zile mari.
ch!0
Rookie
Rookie
Nume Real: Raducu

Post by ch!0 »

ne putem mira pana cand intram in pamant...la urmatorul turneu final ( ucraina -polonia) , adica peste 2 ani...Contra o sa fie titular(cred ca 39 de ani va avea) Lobontz nu va mai avea un picior dar tot portar principal va fi , Banel Nicolita surprinzator va fi ceva mai alb.
Aici se vede mana impresarilor ,vorba lui TiTex , interese peste interese.Dam vina pe antrenor ca asa e foaita noastra.Il luam pe Radoi ca el acolo joaca fotbal cu camilele , Rat ca e campion european , Marica pentru ca suteaza coechipierii in el ca sa intre mingea in poarta , Codrea pe post de cuier in vestiar s.a.m.d..
Nu ne mai sperie nimeni ,suntem o nationala de bufoni.De Burdujan nu zice nimeni nimic , de Max Nicu si-au batut joc , Torje cand cum si lista poate continua.
Si bag mana in foc ca in scurt timp voi citi in ziare urmatoru titlu: "Ce bine de era Mutu"
Image

"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
Hannibal
Global Moderator
Global Moderator
Nume Real: Ionut

Post by Hannibal »

Rusine!! sigur mai practica romania sportul fotbal? Io nu prea cred, ii ceva tentativa de fotbal incerca si ei acolo sal joace dar nu se pricep.Mam uitat si io la fotbal zilele astea am zis sai mai dau o sansa ca poate vad ceva dar am realizat ceea ce am realizat mai demult defapt ca nu se merita sami pierd 90 de minute din viata sa ma uit la asa ceva.De cand sau retras ultimi jucatori de fotbal adevarati ma refer la generatie lui Hagi (Popescu, Petrescu, Adrian Ilie, Viorel Moldovan, Munteanu etc) nu cei dinaintea lor am incetat sa ma mai uit la fotbalu romanesc ca nu vad nimic. Biliantul, Printzul cines astia numa numele de ei si pitipoancele. De cand is nam vazut la TV Dorinel Munteanu (un exemplu) ca sa drogat, ii cu fufa X sau mai stiu io ce stire care sal puna pe prima pagina sau barfa la TV.Se juca fotbal de placere acuma se joaca fotbal pentru bani.Ce conteaza ca castig sau nu, bani tot vin ma doare in brisca ca pierdem.Io sper ca la scoala lui Hagi si Popescu se face fotbal "old days" si cand vor ajunge aia de acolo mari sa redevina romania in ceea ce priveste fotbalu ce a fost mai demult.
Don't hate the H hate the game
Image
fpz0r
Administrator
Administrator
Nume Real: Flo

Post by fpz0r »

+1 Han.
romania e pe spate, nu vom prinde nici un turneu in urmatorii 10 ani.
Image
Post Reply