Romania,... mereu (ar fi trebuie sa urmeze surprinzatoare) aceeasi echipa de 2 bani
Ca si echipele de club, dau un gol apoi fuga repede in aparare de parca cu un gol au rezolvat problema
Oare cand o sa se invete minte mai ales ca au patito de sute de ori
Romania 1 - 1 Albania
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Romania 1 - 1 Albania
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: Romania 1 - 1 Albania
Se vor invata minte in momentul in care vor veni alti jucatori cu o capacitate mai mare de gandire si o viziune mai larga asupra jocului.
Si antrenorul are o parte din vina dar nu in totalitate, e greu sa aduni jucatori de la toate echipele si sa astepti sa se gaseasca unul pe celalalt in teren.
Am putea lua exemplu de la Spania... dar se pare ca si atat e greu sa ne uitam in curtea altuia si sa lua exemplu.
Romania Pasta!
Si antrenorul are o parte din vina dar nu in totalitate, e greu sa aduni jucatori de la toate echipele si sa astepti sa se gaseasca unul pe celalalt in teren.
Am putea lua exemplu de la Spania... dar se pare ca si atat e greu sa ne uitam in curtea altuia si sa lua exemplu.
Romania Pasta!
Nu inteleg ce cauta Florescu la nationala si Torje federatia cred ca vrea sa le creasca cota de vanzare, la jucatorii tineri. Mijlocul nationalei ei vai de capul lor. Golul Albaniei o fost la greseala lui Lobont sunt portari mai buni decat lobont in campionat el o jucat 2-3 meciuri la roma si tata el e titular.
Ar fi varianta ta corecta in ceea ce priveste creterea valorica a jucatorilor desi FRF afirma altceva. Cine stie. Golul Albaniei n-as putea spune ca a fost greseala lui Lobont, mai de graba a celor doi aparatori. Jucatorul care a marcat a fost intre ei. Romanii au sarit inainte sa ajunga mingea la ei asa ca actiunea pe ei i-a prins in cadere. Adversaru a sarit la momentu potrivit si dupa cum se vede...a marcat. Multi jucatori sunt in echipa Romaniei care dupa parerea mea nu ar avea ce cauta. Numai culmea e ca altii nu avem.
P.S. Am putea nationaliza si noi cum faci altii...:-"
P.S. Am putea nationaliza si noi cum faci altii...:-"
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
degeaba schimbi "oile" daca nu schimbi si "ciobanu" aceasi gandire va fi
Don't hate the H hate the game
Eu zic sa lasa sa si faca datoria de antrenor cat are contract, la fel si in campionat daca nu lasi sa si faca datoria de aia avem campionat slab si la mijlocul campionatului schimbi 10 antrenori nu. La fel si jiji hahalelor prost mai bn era cu oile la campie si la munte decat patron numa hahalelor stie sa zica.