Cupa Mondiala 2010 (Africa de Sud) - Rezultate / Discutii -
Re: Cupa Mondiala 2010 (Africa de Sud) - Rezultate / Discuti
messi a dat 2 pase de gol, cu toate ca a fost tinut de 2 - 3 zambareti ! important e ca finalizatorii sa isi faca treaba.
"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
mie personal imi place tare mult de Olanda. Din cate vad eu momentan, sunt mari sanse o finala Olanda - Argentina/Brazilia :d.
...pot spune iarasi ca-i cel mai "dezordonat" CM din cate am vazut, atatea suprize, atatea chestii neasteptate. Nu poti fi sigur nici pe o cota de 1 cu 20 la un meci.
...pot spune iarasi ca-i cel mai "dezordonat" CM din cate am vazut, atatea suprize, atatea chestii neasteptate. Nu poti fi sigur nici pe o cota de 1 cu 20 la un meci.
frumos meci SUA vs Slovenia .
Nu se poate asa ceva Danemarca pfai iara am pierdut la pariloto . Ms fpzor ca ma ajuti cu topicul, nu reusesc sa intru chiar dupa meci
Cel mai mare scor de pana acum la acest campionat mondial, Portugalia 7 - 0 Coreea de Nord, au facut spectacol portughezii .
Portughezii or inceput fiesta golurilor sau mai bine spus nebunia golurilor
dupa acest rezultat abia astept meciul Brazilia-Portugalia
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Grecia, Franta, Africa de Sud eliminate din grupe .
Mondialul asta numa surprize, Anglia grupa usoara diabia sa calificat, Franta nu ma asteptam, Germania mai are o sansa, Spania nu stiu cum o pierdut cu Elvetia, Brazilia, Argentina si Olanda no comment. Finala fac pariu o fi Brazilia\Argentina Spania\Olanda
pfuu , am scapat si de macaronari !
"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
Serbia, Italia or fost trimise acasa. Dezamagire totala si din partea Frantei Italiei si a Danemarciei, cel mai slab sezon de cupa mondiala. Favorite raman Brazilia si Argentina, a si Olanda, si o mica sansa la portughezi. Pe Spania hmm nu stiu ce sa spun sanse teoretice mai au da nor impresionat cu nimic.
-- Editat --
Ce sa zic Brazilia Portugalia meciul prieteniei deloc sa faca spectacol or zis sa mearga amandoua (blat) In min 95 portughezii or avut penalty facut de Lucio dar arbitru a trecut cu vederea si multe altele. Prima repriza o fost contact dur intre cei 22 de jucatori in a doua repriza pase fairplay si restu.
-- Editat --
Ce sa zic Brazilia Portugalia meciul prieteniei deloc sa faca spectacol or zis sa mearga amandoua (blat) In min 95 portughezii or avut penalty facut de Lucio dar arbitru a trecut cu vederea si multe altele. Prima repriza o fost contact dur intre cei 22 de jucatori in a doua repriza pase fairplay si restu.
va fi o finala brazilia vs argentina/spania/portugalia
Asa zic si eu fr3@k
-- Editat --
Fanii or votat pt Sua 80% si pt Ghana 20% eram sigur ca bate Ghana. Iar in celalat meci Uruguay o avut 86% si Koreea de sud 16%
-- Editat --
Fanii or votat pt Sua 80% si pt Ghana 20% eram sigur ca bate Ghana. Iar in celalat meci Uruguay o avut 86% si Koreea de sud 16%
finala va fi Brazilia - Argentina cred..