Error:
You've failed at the ES exam! cica am picat examenu stiti cumva care-i faza?
Error:
daca te uiti pe prima pagina scrie "Private Comunity. You need invitation to get in"aka.Tataru wrote:Error:
You've failed at the ES exam! cica am picat examenu stiti cumva care-i faza?
pai si de ce nu postezi aici rezolvarea , ceva de exemplu (true,true,true,flase,true...)aka.Tataru wrote:da..am reusit e destul de greoi testul, fara sa ciresti "Rules" e cam greu sa-l treci! m-am enervat ce-i drept un pic. Deci fiti atenti la test doar caci sign up-ul inca e deschis.
nu ma mai lasa sa-mi fac inca un cont sa ajung la testu ala folosind ip-ul asta. Da nu-i greu, este un link mai in jos la regulament, is numa cateva randuri, le citesti alea, acolo iti zicea exact raspunsul la intrebari :d.TiTex wrote:pai si de ce nu postezi aici rezolvarea , ceva de exemplu (true,true,true,flase,true...)aka.Tataru wrote:da..am reusit e destul de greoi testul, fara sa ciresti "Rules" e cam greu sa-l treci! m-am enervat ce-i drept un pic. Deci fiti atenti la test doar caci sign up-ul inca e deschis.
aka.Tataru wrote:Cine vrea invitatii pe FileList sa ridice 2 degete , am cateva .
Pixar wrote:aka.Tataru wrote:Cine vrea invitatii pe FileList sa ridice 2 degete , am cateva .
Domn shef:) Mai ai invitatii pe FileList? Se mai dau?
As dori si eu unul daca se mai dau sau are cineva. Ms:)