Scuze pentru downtime ... am avut cateva probleme cand am updatat SO-ul (sistemul de operare) , se mai intampla .
System updatat la Fedora 11 , si hubul la verlihub 0.9.8e
Sa speram ca nu vor mai fi probleme.
Downtime
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Re: Downtime
Downtime din nou ... de data asta datorita unor flood-uri (ddos).
Sper sa nu se mai intample , pentru ca s-ar putea sa fie blocat IP-ul serverului de data asta de tot si o data cu el voi renunta tot ce tine de ilogicgroup.
Sper sa nu se mai intample , pentru ca s-ar putea sa fie blocat IP-ul serverului de data asta de tot si o data cu el voi renunta tot ce tine de ilogicgroup.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
-
- Administrator
Din nou este floodat serverul , si nu prea am ce sa fac... daca vedeti ca merge rau sau nu merge deloc sa stiti care e problema
cine dracu nu incape de sv ilogicgroup ????? ratati.ro
-
- Administrator
probabil sunt unii care vor sa demonstreze ceva ... who knows
--Edit--
Scuze de downtime, l-am oprit pentru ca nu avea rost sa-l tin up & runing daca era floodat incontinuu, momentan pare sa se fi oprit dar poate numai pana cand observa ca serverul e up din nou ...
P.S. nu mai imi tot trimiteti PM-uri cu probleme legate de cs pentru ca nu am nici un chef de ele, daca nu merge ceva postati pe forum sau luati legatura cu paX
--Edit--
Scuze de downtime, l-am oprit pentru ca nu avea rost sa-l tin up & runing daca era floodat incontinuu, momentan pare sa se fi oprit dar poate numai pana cand observa ca serverul e up din nou ...
P.S. nu mai imi tot trimiteti PM-uri cu probleme legate de cs pentru ca nu am nici un chef de ele, daca nu merge ceva postati pe forum sau luati legatura cu paX