Sarbatori Fericite!
Re: Sarbatori Fericite!
Hristos a inviat! Sarbatoarea Invierii Domnului si a intregului univers, binecuvantata de Lumina Sfanta, sa aduca in cosuletul Iepurasului zglobiu bunul augur, sentimente calde, bogatie sufleteasca, si bunastare de toate felurile intr-un ou inrosit de iubire si intr-un cozonac pufos si delicios precum veselia si voia buna!
Hristos A Inviat!
Imi pare rau ca nu am putut intra mai repede sa va urez un Paste Ferici!.Dar va urez Sarbatori Fericite! sau ce a mai ramas din ele.Cu drag LB .
Imi pare rau ca nu am putut intra mai repede sa va urez un Paste Ferici!.Dar va urez Sarbatori Fericite! sau ce a mai ramas din ele.Cu drag LB .
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Adevarat c'a inviat!
... mai bine mai tarziu decat niciodata ;)
... mai bine mai tarziu decat niciodata ;)
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Christos a inviat va spun si eu cu multa lipsa pe serverele de cs.
Multa sanatate va transmit la toti si voie buna de la Londra. Numa bine baieti si fete...spor la joace...salutari tuturor. Nu shtiu cand o sa mai intru pe serverele de cs ca e cam nasol cu pingu...desi am incercat inainte.
Multa sanatate va transmit la toti si voie buna de la Londra. Numa bine baieti si fete...spor la joace...salutari tuturor. Nu shtiu cand o sa mai intru pe serverele de cs ca e cam nasol cu pingu...desi am incercat inainte.