Say Hello!
Say Hello!
sunt membru nou pe acest forum si vreau sa spun ca unul dintre lucrurile care m-au determinat sa ma intregistrez aici a fost designul forumului care este extrem de reusit! alt motiv a fost acela ca pare o comunitate serioasa care cu siguranta se va mari exponential in timp. tot cu aceasta ocazie as vrea sa il felicit pe titex pentru munca pe care o depune in folosul acestei comunitati, si care, zic eu, nu va ramane nerasplatita!
P.S : activez de un an pe o comunitate destul de dezvoltata (nu dau nume fiindca nu imi place sa fac reclama unde nu trebuie), am calitate de admin pe unul din serverele ei, dar m-as gandi serios sa renunt acolo si sa activez aici!
sa auzim de bine!
P.S : activez de un an pe o comunitate destul de dezvoltata (nu dau nume fiindca nu imi place sa fac reclama unde nu trebuie), am calitate de admin pe unul din serverele ei, dar m-as gandi serios sa renunt acolo si sa activez aici!
sa auzim de bine!
Last edited by TiTex on Tue Sep 01, 2009 18:05, edited 1 time in total.
Reason: am editat titlul topicului in caz ca mai vrea cineva sa zica hello
Reason: am editat titlul topicului in caz ca mai vrea cineva sa zica hello
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Re: Say Hello!
mersi pentru mesaj & wellcome
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
welcome aboard
Salutare, bine ai venit.
salut salut
Last edited by TiTex on Wed Sep 02, 2009 20:13, edited 1 time in total.
Reason: data viitoare warn ... aici nu vb de u vs cfr
Reason: data viitoare warn ... aici nu vb de u vs cfr
"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
mam gandit sa zic si eu un SALUT asa mai oficial ca asa se face mai nou:)) HY my name is mihai...bine mi se mai zice gufy sau mortu...
thx titex si restu staffului for mai ales ca si eu sunt clujean... <:-P <:-P <:-P
thx titex si restu staffului for mai ales ca si eu sunt clujean... <:-P <:-P <:-P
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Hello all, joc de 2 ani pe sv IG , sa ma prezint si eu. Florin Claudiu sau (killa) . Din pacate sunt din Arad.Nicku cu care joc l-am ales pt ca mi-o placut melodia Cherish ft. Yung Joc-Killa din step up 2. Si de cand o aparut mel de atunci joc cu nicku asta. Ma bucur ca am ales aceasta comunitate toti sunt de treaba da la distanta.
muta-te la Cluj Killa
-
- Administrator
- Nume Real: Shiro
Sal all newbies. Spor la joc si ... play fair ca dak nu ... >:) abea astept (can`t tell what i might catch today)
Bafte.
Bafte.