Our body
Re: Fecundatia
Cata agitatie doar pentru a propaga informatia mai departe prin "cablu".
Re: Our body
Da, nu dulciurile sunt cele care duc la diabet, cum cred multi.
In cele ce urmeaza, nanobotii exista de mult:
In cele ce urmeaza, nanobotii exista de mult:
Dulciurile consumate in cantitati rezonabile nu duc la diabet, dar consumate in exces produc obezitate .Iar aceasta duce la diabet ( de tip 2).
Da, dar mitul este asa: dulciurile cauzeaza diabet. Si cred ca mitul a aparut din cauza ca dulciurile sunt interzise diabeticilor, deci lumea considera probabil ca sunt interzise pentru ca ele ar fi cauza directa a diabetului.
Ceea ce este prezentat in ultimul clip este oarecum incomplet. Obezitatea vine de la un exces de calorii, iar caloriile vin din mai multe tipuri de alimente. Excesul de calorii este cauzat si de lipsa de activitate fizica, pentru ca poti sa mananci multe calorii, dar daca le arzi atunci nu exista nicio problema.
Ceea ce este prezentat in ultimul clip este oarecum incomplet. Obezitatea vine de la un exces de calorii, iar caloriile vin din mai multe tipuri de alimente. Excesul de calorii este cauzat si de lipsa de activitate fizica, pentru ca poti sa mananci multe calorii, dar daca le arzi atunci nu exista nicio problema.
In video a aratat ca, totusi, exista o legatura intre dulciuri si diabet. Dulciurile nu pot fi un surplus in alimentatie? pot fi..
Despre lipsa de activitate fizica si excesul de calorii depinde de metabolismul fiecaruia. Sunt persoane sedentare care manca mult si nu iau in greutate...probabil din cauza unei activitati intelectuale mai intense.
Despre lipsa de activitate fizica si excesul de calorii depinde de metabolismul fiecaruia. Sunt persoane sedentare care manca mult si nu iau in greutate...probabil din cauza unei activitati intelectuale mai intense.
Dulciurile sunt o cauza indirecta, nu cauza principala a diabetului cum considera unii.
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
o armata din asta i-ar trebui tarii >:)
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
Cred ca tara noastra are o astfel de armata doar ca sufera de boli autoimune .
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!