4K videos
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Re: 4K videos
frumoase locuri de vizitat , eu cred ca si Romania merita un clip de genul chiar daca nu avem ceva piramida pe aici , sau da ? (casa poporului) probabil si sunt pe youtube
defapt orice tara cred ca are comorile ei si locuri foarte faine de vazut , unele iti taie respiratia ... ia cauta si de Romania
P.S. pacat ca gasesti peturi si pungi de plastic (gunoaie) pana si in cea mai adanca padure sau vizuina , pestera
defapt orice tara cred ca are comorile ei si locuri foarte faine de vazut , unele iti taie respiratia ... ia cauta si de Romania
P.S. pacat ca gasesti peturi si pungi de plastic (gunoaie) pana si in cea mai adanca padure sau vizuina , pestera
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Uite ca am gasit, dar cu greu. Din Romania nu sunt multe 4K, asa ca am pus si la o rezolutie mai mica.
Mai multe clipuri din Romania pe site-ul acesta.
Maimute de zapada - Japonia
Fauna din Costa Rica
Pasari rapitoare- Denver, Colorado
Fauna din Myanmar
Fauna din Costa Rica
Pasari rapitoare- Denver, Colorado
Fauna din Myanmar
Plantatie de orez - Japonia
Kagoshima, Japonia
Kagoshima, Japonia
Dubai
+Videoclipurile sunt filmate 4k, dar nu pot fi vazute la aceasta rezolutie fiindca youtube-ul suporta numai pana la 1080p.
+Videoclipurile sunt filmate 4k, dar nu pot fi vazute la aceasta rezolutie fiindca youtube-ul suporta numai pana la 1080p.
Se pare ca suporta youtubeul si 4K...
... si 60fps.Se pare ca suporta youtubeul si 4K...
Buun! Imi mai trebuie device care sa suporte...
Vreo 5 din cele postate nu sunt in 4k.Buun! Imi mai trebuie device care sa suporte...
Dap, but i hope you enjoy them anyway
Da, imi plac, nu o ziceam ca ceva rau, ci mai degraba ca o incurajare ca sunt si 4k printre cele postate.
Cool things and places, awesome captures! ;)
Aurora boreala -Alaska
Poate fi vazuta si din Norvegia, Finlanda, Suedia, dar cel mai bine din Norvegia.
Poate fi vazuta si din Norvegia, Finlanda, Suedia, dar cel mai bine din Norvegia.
Intrebarea este daca aveti monitoare care sa suporte altceva decat 1080p.
Daca nu, degeaba va holbati la 4k, ca tot in 1080p randeaza.
Daca nu, degeaba va holbati la 4k, ca tot in 1080p randeaza.