Say Hello!
Re: Say Hello!
Bine ai revenit !
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"
..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...
..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...
Salut,sunt pasha,sunt nou pe server joc counter de 5 ani,mi-am cumparat si steam si sper sa ne intelegem ok. Sunt din Tg.Jiu,am 21 de ani.
Sper sa ma adaugati pe steam, ma cheama pasha,deja mi-am facut cativa prieteni pe server ! Imi place foarte mult server-ul si pluginurile puse care m-au cucerit sa aleg serverul vostru
Sper sa ma adaugati pe steam, ma cheama pasha,deja mi-am facut cativa prieteni pe server ! Imi place foarte mult server-ul si pluginurile puse care m-au cucerit sa aleg serverul vostru
Bine ai venit, pasha. Distractie pe serverele noastre.
Hello! Is it me you're looking for?
Va salut. Ma numesc Spinu Catalin-Andrei, sunt din Bucuresti , am 21 de ani si sunt student la Politehnica. Am luat o pauza 2-3 ani din lumea gaming-ului (mai precis Counter-Strike 1.6 si forumuri de specialitate) si m-am gandit sa revin. Nu ma intrebati de ce am ales comunitatea asta , a fost din instinct. Imi pare bine si sa aveti spor in continuare cu upgrade-uri la tot ceea ce inseamna inovatii.
Va salut. Ma numesc Spinu Catalin-Andrei, sunt din Bucuresti , am 21 de ani si sunt student la Politehnica. Am luat o pauza 2-3 ani din lumea gaming-ului (mai precis Counter-Strike 1.6 si forumuri de specialitate) si m-am gandit sa revin. Nu ma intrebati de ce am ales comunitatea asta , a fost din instinct. Imi pare bine si sa aveti spor in continuare cu upgrade-uri la tot ceea ce inseamna inovatii.