Fail-uri in lumea gamingului
Fail-uri in lumea gamingului
Citind pe un forum destul de mare am surprins chestia asta
http://s27.postimg.org/m7gm8xdoz/cum_vo ... 5_euro.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Contu dupa cum se vede ilogicgroup muahaha
Alta surpriza pe acel server , citind jos in chat vad un text 15 euro pentru owner lunar si 12 euro lunar pentru co-owner am inceput sa rad cu lacrimi si am scris pe server cu 15 euro pot sa-mi deschid propria comunitate cu forum free si altele.
Aceasta comunitate (fondatorul sau Kenvelo) urmareste profit pentru el nu pentru a atrage jucatori.
http://s27.postimg.org/m7gm8xdoz/cum_vo ... 5_euro.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Contu dupa cum se vede ilogicgroup muahaha
Alta surpriza pe acel server , citind jos in chat vad un text 15 euro pentru owner lunar si 12 euro lunar pentru co-owner am inceput sa rad cu lacrimi si am scris pe server cu 15 euro pot sa-mi deschid propria comunitate cu forum free si altele.
Aceasta comunitate (fondatorul sau Kenvelo) urmareste profit pentru el nu pentru a atrage jucatori.
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Re: Fail-uri in lumea gamingului
eu nu inteleg care-i faza cu mesajul de mai sus
sau e pentru ca cere bani pentru admin ? ... daca nu ma insel cam acelasi sistem este si aici , adica adminii platesc pentru hosting
mai mult m-a distrat ce ai scris tu , ca iti deschizi propria "comunitate" cu 15 parai ... text tipic de copii necopti , care cum se trezeste isi face forum sa fie el ala in "rosu" sau ce culoare vrea sa aleaga, si apoi cand nu ii mai da ma-sa alocatie se inchide "comunitatea"
faza e ca prinde la copilasii naivi daca pui tot felul de luminite si mai stiu eu ce (d)efecte pe un site/forum si ala folosind un soft crackuit, sa fie in pas cu moda ... de obicei invisionboard sau vBulletin , amandoua sunt contra cost , dar nu-i problema ca se poarta si la case mai mari...
sau e pentru ca cere bani pentru admin ? ... daca nu ma insel cam acelasi sistem este si aici , adica adminii platesc pentru hosting
mai mult m-a distrat ce ai scris tu , ca iti deschizi propria "comunitate" cu 15 parai ... text tipic de copii necopti , care cum se trezeste isi face forum sa fie el ala in "rosu" sau ce culoare vrea sa aleaga, si apoi cand nu ii mai da ma-sa alocatie se inchide "comunitatea"
faza e ca prinde la copilasii naivi daca pui tot felul de luminite si mai stiu eu ce (d)efecte pe un site/forum si ala folosind un soft crackuit, sa fie in pas cu moda ... de obicei invisionboard sau vBulletin , amandoua sunt contra cost , dar nu-i problema ca se poarta si la case mai mari...
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Vad ca nu intelegi ca am scris ca si o gluma, se vede care-i copilu necopt mintea ta de 28 de ani, oricum nu trebuie sa-ti dau eu explicatii tie, vad ca nu stii sa te uiti la link nu vorba de textu care l-am scris ca o gluma dar asta e altii se prind altii nu.
-
- Administrator
de aia te umfli in pene degeaba ? ... daca trebuia sa te laudam trebuia sa spui asa de la inceput
eu n-am gustat gluma , daca altcineva a inteles gluma sa ridice mana sus sa-mi dau seama ca sunt prea prost la varsta mea
la cum ai raspuns la ce am scris eu e ceva in genul cum faceai si pe serverele de jocuri intr-o vreme , "glumeai" cu anumiti jucatori si apoi daca "glumeau" si ei cu tine le dadeai ban , tot asa inainte
eu n-am gustat gluma , daca altcineva a inteles gluma sa ridice mana sus sa-mi dau seama ca sunt prea prost la varsta mea
la cum ai raspuns la ce am scris eu e ceva in genul cum faceai si pe serverele de jocuri intr-o vreme , "glumeai" cu anumiti jucatori si apoi daca "glumeau" si ei cu tine le dadeai ban , tot asa inainte
Ma confuzi eu nu glumeam cu jocatorii pe svr, daca n-ai cu cine sa te contrazici te rog cauta-ti altceva de lucru
-
- Administrator
bine bine , zi-i la scuby sa-ti dea si tie un scuby snack si tie
daca vrei iti trimit pe privat linkuri incare se discuta despre ce am zis mai sus
inca astept sa-mi spuna cineva unde era de ras
daca vrei iti trimit pe privat linkuri incare se discuta despre ce am zis mai sus
inca astept sa-mi spuna cineva unde era de ras
Information
zi-i la scuby sa-ti dea un scuby snacks si tie
-
- Administrator
nu , doar continui ce ai inceput tu ... si am mintea odihnita
1-0 pentru mine, continuam ?
1-0 pentru mine, continuam ?
Cred ca partea nostima era ownerul care o ia razna...
-
- Administrator
doar crezi ?! , ce slab esti ... ai postat doar sa ma enervezi , dar macar ai ras ?... daca nu da-ti ban singur
titex 1 - 1 pax - 0 killa
titex 1 - 1 pax - 0 killa
Titex ,ia un somnifer si culca-te. am vrut sa zic snickers
Da, am ras - in felul meu... pt o clipa am crezut ca scuby si-a deschis forum...
-
- Administrator
galagia ma bolovaneWoLvA wrote:Titex ,ia un somnifer si culca-te. am vrut sa zic snickers
ban icsu!
paX wrote:... pt o clipa am crezut ca scuby si-a deschis forum...
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"
..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...
..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...