Betie. Voi, Noi Ig, cat mai multi?
-
- Global Moderator
- Nume Real: Adi
Re: Betie. Voi, Noi Ig, cat mai multi?
+1 pt Marasti si ora 20
Marasti e perfect, Wolva subscrie
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Old House ? ... poate unii vor sa si manance ceva , in infinity nu cred ca se serveste mancare
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
E ok Old House, si eu vreau sa manc, pentru ca vind direct de la lucru. Ce ziceti si restu e bine asa?
Ar trebui sa stim cati venim ca sa facem o rezervare, e totusi Vineri, si is multi in oras deobicei.
Ar trebui sa stim cati venim ca sa facem o rezervare, e totusi Vineri, si is multi in oras deobicei.
pe terasa?
-
- V.I.P.
- Nume Real: Robert
+1 centru ..... unii sunt din someseni , marasti , manastur , floresti eu as zice la mijloc
inauntru ii mic din cate stiu..da sa va imbracati mai grosut unpic ii mai fain pe terasa
Si daca ploua?Stau cu umbrela la terasa? Ice, pana acuma esti singurul care vrea in centru, eu is deacord sa ma duc si in centru daca sunt mai multi care vor acolo, dar pana acuma majoritatea vor in Marasti, dupa cum bine ai vazut si tu.
is acoperite mesele de pe margine
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
Ioana stai linistita caci daca va fi prea frig cineva te va strange in brate sa te incalzeasca
Frumoasa ideea de a va intalni ....
faceti si o poza .. cu berile
Frumoasa ideea de a va intalni ....
faceti si o poza .. cu berile
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
sigur ca da, se poate altfel ?? eu o sa fiu pe post de plapumaLakrima wrote:Ioana stai linistita caci daca va fi prea frig cineva te va strange in brate sa te incalzeasca
cum zicea si Freak in numele meu, sunt de acord cu locatia : marasti , ziua : vineri , ora: 20:00 . nu ma intereseaza localul.
Piezisa sau centru, ca si ora cred ca e ok, se poate si 21... depinde si de parerea celorlalti,. Propun Piezisa sau centru pt ca daca sunt doritori putem continua distractia si altundeva. Rossi, nu cred ca ar trebui sa te simti stanjenit ata timp cat se cunosc 2-3, oricum Ioana e foarte sociabila si o sa destinda atmosfera... ramane de vazut daca o sa se vorbeasca la fel de mult in realitate ca si pe server, cu Ioana Cat despre subiectul mix, nu cred ca isi are locul aici, hai sa nu mai condimentam tot topicul.
-
- V.I.P.
- Nume Real: Robert
PRO oriunde in centru , voi astia din marasti clar vreti in marasti , dar va ganditi ca poate altii nu vin ca e prea departe sa mearga beti acasa SINGURI ?:)
Nu mai e mult de venit din centru pana in marasti..5 - 10 minute. Ne intalnim o ora, doua pe terasa, nu cred ca o sa se imbete nimeni