Neata
Neata
Ce s-o intamplat de-i asa mort forumu? o.O Imi amintesc ca acuma vreo 2-3 ani era mult mai activ, la fel si serveru.
Re: Neata
Pai i-am speriat eu ca sunt "nasol" si vorbesc si urat ....
Altfel ar fi o forfota de nedescris peste tot dar se tem sa nu stranut spre ei ....
Unii se tem sa nu dau pe ei aghiasma sau sa le bag anafura in chifla de la MiChidiz......
Altfel ar fi o forfota de nedescris peste tot dar se tem sa nu stranut spre ei ....
Unii se tem sa nu dau pe ei aghiasma sau sa le bag anafura in chifla de la MiChidiz......
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
Daca spui, sa nu scrii.
Ieri mi-am amintit de forum/server/cont. Nici nu mai stiam ca am cont aici.
Mersi. La doua saptamani dupa ce mi-am facut contu, nici atat cred, m-am lasat de cs si nu am mai intrat nici aici.
Bine ai revenit
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"
..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...
..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...
" "Ce s-o intamplat de-i asa mort forumu? o.O Imi amintesc ca acuma vreo 2-3 ani era mult mai activ, la fel si serveru. " "
Uite ca suntem vii, teferi, nevatamati, multi, energici, voiosi, dibaci, ironici si nu in ultimul rand ospitalieri!
Singura conditie ca noi sa iesim din "viziuinile personalizate" ale noastre e sa fim bagati in seama, cam cum ai baga batul prin gard sa intarati "fiara".
Uite ca suntem vii, teferi, nevatamati, multi, energici, voiosi, dibaci, ironici si nu in ultimul rand ospitalieri!
Singura conditie ca noi sa iesim din "viziuinile personalizate" ale noastre e sa fim bagati in seama, cam cum ai baga batul prin gard sa intarati "fiara".
Sa nu gandesti.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca spui, sa nu scrii.
-
- Global Moderator
- Nume Real: Nelu
Hai nu săriți toți pe el ! E o pata de culoare in comunitatea noastră ! Spune ce are pe suflet, fără menajamente ! Poate ar fi mai bine in lumea asta daca nu ne-am "cosmetiza" părerile, si am fi mai sinceri cu noi insine si cu cei din jur !
Mie îmi place de tine, Micro ! Nu menajezi absolut pe nimeni ! Apreciez astfel de atitudini, câta vreme nu ajungem in ridicol cu atacuri inutile la adresa colegilor ! :-)
Mie îmi place de tine, Micro ! Nu menajezi absolut pe nimeni ! Apreciez astfel de atitudini, câta vreme nu ajungem in ridicol cu atacuri inutile la adresa colegilor ! :-)