GiGI Becali la Brutariee
GiGI Becali la Brutariee
Am scapat de un clovn care aparea la tv zi de zi .
Re: GiGI Becali la Brutariee
Iese el de la mititica, nu sta mai mult de 3 luni (face recurs la Haga).
Dupa ce iese de la mititica, cred ca face o biserica , in onoare Sfantului Gigi (razboinicul lumini) care nu s-o lasat in mana diavolului.
Oricum, ce show o facut aseara, desi o pierdut Steaua 2-5 Viitorul Constanta. Iar azi i-o disparut zambetul de pe buze.
Dupa ce iese de la mititica, cred ca face o biserica , in onoare Sfantului Gigi (razboinicul lumini) care nu s-o lasat in mana diavolului.
Oricum, ce show o facut aseara, desi o pierdut Steaua 2-5 Viitorul Constanta. Iar azi i-o disparut zambetul de pe buze.
The ability to speak does not make you intelligent .
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
in 3 luni n-are cum sa iese ... dar mai mult de un an sigur nu face
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Becali, v-a face 2 ani de inchisoare, pt ca legea zice ca detinutii care nu depasesc 10 ani de inchisoare, pot beneficia de eliberare conditionata, dupa ce ispasesc doua treimi din pedeapsa, si inca o portita de scapare, tot legea mai zice ca si daca munceste dupa gratii, primesc o reducere a pedepsei. Degeaba se lauda el ca merge la CEDO si ca-l gratiaza Basescu, pt ca nu are sanse...so cam terminat cu smecheria in Romania, daca pe Becali lo bagat 3 ani cu executie multi or sa mai ajunga la mititica.
P.S. mel mai potrivita nu am gasit
Si acum ca tot romanul, facem haz de necaz...
http://www.timesnewroman.ro/politic/936 ... inchisoare
http://www.timesnewroman.ro/sport/9365- ... sti-borcea
http://www.timesnewroman.ro/sport/9363- ... -executare
http://www.timesnewroman.ro/sport/9362- ... u-viitorul
http://www.timesnewroman.ro/life-death/ ... acatistele
Foarte bine, era si vremea ca legea sa fie lege si pentru cei cu stare.
-
- Global Moderator
- Nume Real: Nelu
Juridic vorbind, i s-a făcut o nedreptate unui om, care deși nu este agreat de multă luna datorită felului in care alege sa se exprime, a făcut mult bine unor oameni care aveau nevoie ! Îmi vine in minte satul reconstruit de Becali, din banii lui, aceasta singura investitie depășind prejudiciul de 1 milion de dolari pe care l-ar fi adus statului roman, conform rechizitoriului.
Mai mult decât atât, Becali i-a despăgubit, din banii lui, pe cei cărora le-au fost retrocedate terenurile cu pricina. Deci, nu mai exista nici un prejudiciu, statul nefiind proprietar la momentul schimburilui de terenuri, acestea aparținând unor persoane fizice, care nu au nici un fel de pretentie.
Consecința logica a celor spuse mai sus este ca i s-a făcut o nedreptate !
Dacă este sa ne luam si de cazul sechestrarii de persoane, atunci cand i-a prins pe cei care i-au furat mașina, i-a dus la barul sau din Pipera si le-a dat sa bea, fără sa la facă nimic, este din nou vorba de o gravă eroare judiciara ! Deci, dacă vedeți un hot care fura poseta unei batrane, sa nu încercări sa-l prindeti, pentru ca s-ar putea sa fiti acuzați de sechestrare de parsoane, vatamare corporală sau mai știu io ce infractiune găsește in cod avocatul infractorului. Vi se pare logic ? Dacă nu primea condamnare pentru faptul ca i-a prins pe hoti, azi nu era in închisoare. Deci, ce-ar fi trebuit sa facă ? Sa sune la poliție ca i s-a furat mașina, nu ? Iar poliția româna sa dea din umeri ca nu se mai găsește mașina... ABERANT !!!
Chiar dacă nu ne place Becali ca personaj, asta nu înseamnă ca trebuie închis, ținut departe de familie !
Si încă ceva ! Câte exemple mai avem de politicieni sau oameni piblici, care au furat tara asta de 23 de ani încoace, si care sa fi făcut măcar un bine unui roman ???
Așa ca, sa ne gândim de doua ori înainte de a judeca un om !
Nu-mi amintesc sa fi citit undeva in Codul Penal despre infractiunea de a fi clovn...
Eu unul sunt trist ca un om, nu întotdeauna agreabil, care a dat celor nevoiasi don averea sa, a ajuns la închisoare pentru ca l-a "deranjat" pe clovnul suprem ! Asta e încă o bataie de joc la adresa unui popor chinuit si batjocorit de 23 de ani ! Oare de ce este nevoie ca sa-i atarnam pe toți in Piața Mare ?
Mai mult decât atât, Becali i-a despăgubit, din banii lui, pe cei cărora le-au fost retrocedate terenurile cu pricina. Deci, nu mai exista nici un prejudiciu, statul nefiind proprietar la momentul schimburilui de terenuri, acestea aparținând unor persoane fizice, care nu au nici un fel de pretentie.
Dacă este sa ne luam si de cazul sechestrarii de persoane, atunci cand i-a prins pe cei care i-au furat mașina, i-a dus la barul sau din Pipera si le-a dat sa bea, fără sa la facă nimic, este din nou vorba de o gravă eroare judiciara ! Deci, dacă vedeți un hot care fura poseta unei batrane, sa nu încercări sa-l prindeti, pentru ca s-ar putea sa fiti acuzați de sechestrare de parsoane, vatamare corporală sau mai știu io ce infractiune găsește in cod avocatul infractorului. Vi se pare logic ? Dacă nu primea condamnare pentru faptul ca i-a prins pe hoti, azi nu era in închisoare. Deci, ce-ar fi trebuit sa facă ? Sa sune la poliție ca i s-a furat mașina, nu ? Iar poliția româna sa dea din umeri ca nu se mai găsește mașina... ABERANT !!!
Chiar dacă nu ne place Becali ca personaj, asta nu înseamnă ca trebuie închis, ținut departe de familie !
Si încă ceva ! Câte exemple mai avem de politicieni sau oameni piblici, care au furat tara asta de 23 de ani încoace, si care sa fi făcut măcar un bine unui roman ???
Nu-mi amintesc sa fi citit undeva in Codul Penal despre infractiunea de a fi clovn...
Eu unul sunt trist ca un om, nu întotdeauna agreabil, care a dat celor nevoiasi don averea sa, a ajuns la închisoare pentru ca l-a "deranjat" pe clovnul suprem ! Asta e încă o bataie de joc la adresa unui popor chinuit si batjocorit de 23 de ani ! Oare de ce este nevoie ca sa-i atarnam pe toți in Piața Mare ?
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
Din punctul meu de vedere in cazul lui era cel mai bine daca se aplica eliberarea pe cautiune cum se intampla pe la altii, dar eu cred ca pedeapsa si-o merita chiar daca a ajutat atatea persoane. In spatele averii lui stie cineva cate destine a distrus? Nu stie nimeni pentru ca stim numai actele de caritate care s-au facut si a avut si grija ca lumea sa afle de ele. Crezi ca statul a fost prejudiciat doar cu suma aia de catre el de-a lungul anilor? Nu ,doar cu asta au putut sa il prinda si sa il judece. E adevarat ca in km de drum si de autostrada se fura mult mai mult decat a reusit Becali. Dar totusi nu cred ca tre sa judecam noi decizia instantei , care cred ca si-a facut datoria.
Sa imi explice si mie cineva de ce cand sunt achitati fac afirmatii de genu ''Justitia romana si-a facut treaba , aveam incredere in sistemul judiciar romanesc'' .Hai sa avem incredere si acum in el.
Cu singuranta sunt altii care ar merita mult mai mult sa ajunga la inchisoare.
Dupa cum spuneam dintre miile sau milioanele de ''jeguri'' si nonvalori care au distrus tara el ar fi cel mai intreptatit sa fie in libertate dar justitia e oarba.
Sa imi explice si mie cineva de ce cand sunt achitati fac afirmatii de genu ''Justitia romana si-a facut treaba , aveam incredere in sistemul judiciar romanesc'' .Hai sa avem incredere si acum in el.
Cu singuranta sunt altii care ar merita mult mai mult sa ajunga la inchisoare.
Dupa cum spuneam dintre miile sau milioanele de ''jeguri'' si nonvalori care au distrus tara el ar fi cel mai intreptatit sa fie in libertate dar justitia e oarba.
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Daca stai sa gandesti ce spune convict, nu ii vinovat Becali, daca stai sa gandesti ce spune LaCrima, ii vinovat.... deci parerea mea ii ca, chiar daca o facut rau, pt a obtine bani, din acei bani au ajutat multa lume...ziceti-mi mie persoane din romania care sa construiasca sate, case, sa dea bani de mila la toti oamenii saraci, si sa ajute satele scufundate in zapada iarna. Ce-i drept, in toate aceste gesturi, are un mic profit, ca nu cred ca ar face, de dragul de a cheltui bani, dar cu toate astea, o ajutat cum o putut. Intradevar, este unul din cele mai colorate personaje ale Romaniei, (clovn) dar acest "clovn" daca tot o furat, o facut si bine, altii numa fura si nu fac nimic... si mie sincer un pic parca imi pare rau ca lo bagat la inchisoare, cine isi mai deschide usa la maybach cu ranga, " TIKI TAKA BACELONAA!!!!" , etc. Cu cine mai radem? practic acum, nu m-ai am motiv sa ma mai uit la meciurile stelei, cel mai asteptat moment al meu, erau declaratiile lui Becali... Cu bune, cu rele, el ii Becali si nu avem ce-i face...
Si eu ii dau dreptate lui Nelu si Vali . Daca tot s-au apucat sa aresteze oameni , astept de la ei ca sa pice toti conducatorii romaniei din 89 pana acum. Nu cred ca exista unul care nu a facut ilegalitati , care a fost onest , nu a abuzat de functia pe care l-a avut in conducerea Romaniei. Toti sunt corupti , se gandesc doar la buzunarele lor . Din pacate fura din banii nostrii .
Adevarul e ca in Romania poti sa-i numeri pe degete pe cei care au facut milioane de euro cinstit. Sau nu-i poti numara deloc. Si din pacate, asa se intampla in toata lumea, deci nu mai aduceti in discutie doar "Romania". Societatea in care traim, democratie - capitalism, iti permite sa faci bani necinstit. Democratia nu e perfecta... dar deocamdata nu s-a inventat ceva mai bun. Putini sunt cei care fac milioane din afaceri 100% curate si transparente si care nu au "distrus" destinele altora, cum spune Lacrima. Cu siguranta nu cei care fac bani din imobiliare, telecomunicatii, comert...
Faptul ca Gigi a fost arestat, dintre toti cei care au furat statul, cu siguranta e o nedreptate.
Faptul ca Gigi a fost arestat, dintre toti cei care au furat statul, cu siguranta e o nedreptate.
Huidu, care o omorat 3 oameni, intr-un accident cu masina, numai 4 ani cu SUSPENDARE!! Inadmisibil asa ceva..sa omori oameni si sa iei 4 ani cu suspendare ....
Trebuiau sa inceapa de undeva nu? Acuma ca Becali e primul este ghinion, uite ce cred eu, pentru fiecare fapta buna, si caritabila pe care Becali la facut, este probabil(sa nu zic sigur) sunt cel putin 5 fapte in care a prejudiciat ori statul, ori alte firme, ori alti oameni.
Sa fim seriosi, daca ar fi dupa mine de la Iliescu pana la Boc, toti ministrii, toti parlamentarii care nu-si pot dovedi de unde au averile lo prin acte transparente, si Corecte, legale, nu falsificate. Sau mai bine zis nepotii, unchii, matusele lor de unde au atatia bani? Ias baga la parnaie fara sa clipesc, si leas confisca tot ce au, si chilotii de pa ei.
Au furat astia banii poporului fara mila, si fara restrangere, de 20 de ani tot facem autostrazi si avem nustiu 400 KM? Frate in Ungaria in 10 ani s-au facut aproape 3000..Nu e trist? Ungaria zero munte, zero turism, zero mare, zero paduri, zero (cupru,aur,etc..)un procent mult mai mic de resurse naturale gen (gaz natural, titei etc)au niste bai termale si cam atat(desigur si noi avem potentialul sa avem bai termale) si TOT scot mai multi bani decat noi.
Huidu ala iara frate, pai trebuia sa ieie cel putin 7-10 ani de inchisoare, si sunt nenumarate cazuri in care justitia face ce vrea din pacate.
Amu ca Becali e mai putin vinovat decat marea majoritatea?Posibil si probabil, dar tot vinovat e, si sper sa fie o companie buna si la Copos Borcea si restul Mogulilor din capitala care i se vor alatura in curand (sper).!
Sa fim seriosi, daca ar fi dupa mine de la Iliescu pana la Boc, toti ministrii, toti parlamentarii care nu-si pot dovedi de unde au averile lo prin acte transparente, si Corecte, legale, nu falsificate. Sau mai bine zis nepotii, unchii, matusele lor de unde au atatia bani? Ias baga la parnaie fara sa clipesc, si leas confisca tot ce au, si chilotii de pa ei.
Au furat astia banii poporului fara mila, si fara restrangere, de 20 de ani tot facem autostrazi si avem nustiu 400 KM? Frate in Ungaria in 10 ani s-au facut aproape 3000..Nu e trist? Ungaria zero munte, zero turism, zero mare, zero paduri, zero (cupru,aur,etc..)un procent mult mai mic de resurse naturale gen (gaz natural, titei etc)au niste bai termale si cam atat(desigur si noi avem potentialul sa avem bai termale) si TOT scot mai multi bani decat noi.
Huidu ala iara frate, pai trebuia sa ieie cel putin 7-10 ani de inchisoare, si sunt nenumarate cazuri in care justitia face ce vrea din pacate.
Amu ca Becali e mai putin vinovat decat marea majoritatea?Posibil si probabil, dar tot vinovat e, si sper sa fie o companie buna si la Copos Borcea si restul Mogulilor din capitala care i se vor alatura in curand (sper).!
cOnvIcT wrote:Juridic vorbind, i s-a făcut o nedreptate unui om, care deși nu este agreat de multă luna datorită felului in care alege sa se exprime, a făcut mult bine unor oameni care aveau nevoie ! Îmi vine in minte satul reconstruit de Becali, din banii lui, aceasta singura investitie depășind prejudiciul de 1 milion de dolari pe care l-ar fi adus statului roman, conform rechizitoriului.
Hai sa o luam pas cu pas. Asta trebuia inchis dar ca si Bombonel AKA Nastase, pentru multele alte infractiuni comise si nu pentru mizerii inutile ca astea. Deci omul chiar nu a tepuit deloc statul ba mai mult, a ajutat zona respectiva cu ceva salubritate, energie electrica, paza si o deratizare strasnica (este idolul vecinilor)
Altfel spus, am asistat si intervenit la o situatie de jaf armat in zona Otopeni, moment in care am fost prevenit ca orice ii fac infractorului sunt pasibil de pedeapsa. Acum sa ma dau si eu mare, l-am rupt cu bataie, cu juma de echipa de spir, l-am incapsulat la portbagaj si dupa ce a ajuns la sectie i-am aratat si legitimatiile ca sa nu zica ca nu l-am otancit legal. Dar DA, oricine altcineva era pasibil de o mare pedeapsa doar ptr ca avea curajul sa ii intoarca cutitul la beregata.
Clovneala nu e delict insa prostitutia da si prin cate "partide" a trecut Berbecali, poti sa ii spui o prostituata fara frica de a fi contrazis esi nici aici nu are incadrare legala omul.....
-- Editat --
Confunzi macaroanele cu spaghete Dane! Se considera ca in cazul infractiunilor financiare, treaba a fost constientizata si premeditata spre deosebire de ACCIDENT care prin definitie nu este premeditat astfel ca incadrarea este ucidere din culpa si nu omor premeditat de gradul N.mycroic3 wrote:Huidu, care o omorat 3 oameni, intr-un accident cu masina, numai 4 ani cu SUSPENDARE!! Inadmisibil asa ceva..sa omori oameni si sa iei 4 ani cu suspendare ....
Daca procurorii erau baietzi destepti puteau demonstra o oarecare premeditare prin aducerea ca probe a analizelor medicale si a testelor medicale la care Huidu a fost supus , demonstrand astfel ca imbecilul era constient ca nu era apt ptr a conduce si deci intra la premeditare. Dar procurorii s-au multumit cu putin....ca doar de....e vedeta!
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!