Foarte tare ideea, e prima data cand ma prinde cineva in plasa azi .Eu sincer ma asteptam sa fie iar un topic cum ca renunti la I.G. si ca il inchizi bla bla....
In prima faza cand am accesat forumul si am vazut pagina cu lingerii m-am gandit ca s-a dus domeniul si apartine de o firma de chilotei acum .Am ramas pe ganduri un minut si apoi mi-a cazut fisa dupa ce mi-am dat o palma dupa cap .Geniala idee oricum
1 Aprilie [2013]
Re: 1 Aprilie
Din pacate eu sunt tot timpul logat si n-am vazut pagina din prima. Mi-a trebuit un pic sa ma prind despre ce vorbiti. Oricum, buna ideea.
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
nu are importanta ca esti logat , daca intri pe radacina site-ului ( http://www.ilogicgroup.org" onclick="window.open(this.href);return false; ) ... am setat ca index pagina falsa
anyway , ma bucur ca v-ati amuzat... credca este peste farsa facuta de google cu aparatul de mirosit sau youtube
ILY din obisnuinta ai crezut ca va fi iar un topic de genu' pentru ca mi se pare ca doi ani la rand tot asa a fost
anyway , ma bucur ca v-ati amuzat... credca este peste farsa facuta de google cu aparatul de mirosit sau youtube
ILY din obisnuinta ai crezut ca va fi iar un topic de genu' pentru ca mi se pare ca doi ani la rand tot asa a fost
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Pai, tocmai, ca nu intru... imi intra direct in forum /index.php
Last edited by TiTex on Mon Apr 01, 2013 19:33, edited 1 time in total.
Reason: asa si la mine , pentru ca asa mi pus in bookmarks bar si numa dau clic acolo
Reason: asa si la mine , pentru ca asa mi pus in bookmarks bar si numa dau clic acolo
-
- Administrator
- Nume Real: Marian
Asa am patit eu, ca nu stiam despre ce se vorbeste in acest subiect Pana cand mi-a deschis un admin ochii cu ceea ce se intampla Nu mai stiu exact cine!TiTex wrote: Ma gandeam ca multi au la bookmark's siteul si il au cu index.php in coada deci intra direct pe forum, cum am eu.
Warning
------------
Talking rabbits sais mama
-
- Global Moderator
- Nume Real: Robert
Well played titex
Prima data am crezut ca te-ai saturat de cs si ne reprofilam in alt domeniu!!
nicely done
Prima data am crezut ca te-ai saturat de cs si ne reprofilam in alt domeniu!!
nicely done