Esti chiar amuzant. Se vede ca habar n-ai despre ce vorbesti... Prin urmare, iti dau o tema de casa, da-mi tu un mtr din windows, care sa spuna ceva concret despre situatia descrisa de mine (fara programe ajutatoare). De fapt, stii ce e ala un mtr? Stii ce sunt alea pinguri cu pachete mari de date, la intervale mici de timp? Nu-ti contest calitatea de webdesigner... sau ce faci tu in general, insa in retelistica se vede ca nu le ai... deci las-o moarta. Un sfat, inainte sa postezi tampenii intereseaza-te unde lucrez eu, si ce anume fac, pe urma posteaza tampeniile.TiTex wrote:m-a facut sa zambesc postul asta , ce treaba are linuxul cu pingul numai tu stii oricum "rezultate" mai bune nu vei avea ... am impresia ca toti vreti sa fiti niste mici hackeri cu ghilimelele de rigoare si credeti ca (virgula) cuvantul magic e linux , cat de amarnic va inselatiVRossi wrote:Pai acum s-a stabilizat, eu am dat ping in perioada in care a dat coltul serverul. Daca ar fi sa dau un ping si sa fac niste teste reale, le-as face de pe linux oricum, unde as putea da ping cu pachete mai mari de date, si la timpi mai mici.
revenind la subiect , cei care sunteti administratori/moderatori si aveti acces la ce am si eu acces adica google,net,documentatie eu v-as sugera sa le folositi si voi puteti sa intrebati la cei care hosteaza serverul ce se intampla nu doar eu , am vrut doar sa lamuresc chestia asta sa nu va asteptati mereu sa intervin
spor!
Ai butonat in viata ta un router/switch ce vrei tu de la Cisco? Pe ce sistem de operare se bazeaza? Cam pe echipamentele de la ei stau retelele mari de intern . Daca tu crezi ca Windows e aceeasi mancare de peste cu Linuxul (absolut orice versiune), repet, chiar nu ai habar.