Fifa 13
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
Re: Fifa 13
Original??? Killa fifa 13 e un joc bun cand il joci cu altcineva nu cu calculatorul ...ar trebui sa il incerci
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
No way altu ex 2009
P.S: Daca PES i-a dominat pana la fifa 2010.
Pes 12 si Pes 13 sunt mai bestiale decat fifa si asa parerile sunt impartite.
@ Lacrima am jucat destul fifa la viata mea aveam pe zi vreo 20 de meciuri ba pe gamepad ba pe tastatura
Ask bow wow& criss eni. + ca le-am luat de la 06 in sus 2008 (demo cand a aparut) 2009 si prin cafenele la faculta bateam pe ei pe 2010.
@ WolVa i-al pe Fr3@k
Cand am vreme il downloadez daca downloadezi si tu pes 13
P.S: Daca PES i-a dominat pana la fifa 2010.
Pes 12 si Pes 13 sunt mai bestiale decat fifa si asa parerile sunt impartite.
@ Lacrima am jucat destul fifa la viata mea aveam pe zi vreo 20 de meciuri ba pe gamepad ba pe tastatura
Ask bow wow& criss eni. + ca le-am luat de la 06 in sus 2008 (demo cand a aparut) 2009 si prin cafenele la faculta bateam pe ei pe 2010.
@ WolVa i-al pe Fr3@k
Cand am vreme il downloadez daca downloadezi si tu pes 13
merge online pes spart ??