Raport!
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
Re: Raport!
ce sa zic l-ai ales bine pe ice
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
-
- V.I.P.
- Nume Real: Robert
true true
PS: filebase e vuln...
-- Editat --
A-da-scue-de-scris-dar-nu-merge-spaceu.Me.draga.cu.aleator.sa.ma.lasi.o.fost.parole.usor.de.decryptat.ca.daca.bag.o.parola.calumea.poti.sa.ai.md5`u.ca.nu.ai.ce.face.cu.el.Oricum.respect.pt.ca.ai.spus
PS: filebase e vuln...
-- Editat --
A-da-scue-de-scris-dar-nu-merge-spaceu.Me.draga.cu.aleator.sa.ma.lasi.o.fost.parole.usor.de.decryptat.ca.daca.bag.o.parola.calumea.poti.sa.ai.md5`u.ca.nu.ai.ce.face.cu.el.Oricum.respect.pt.ca.ai.spus
@Ice .
-Ai dreptate sunt alese cele ușoare de decryptat.
-Nu am stat să le decryptez cu metoda "dictionary based" pe cele grele neavănd timp.
-Parolele au fost decryptate pe rețeaua web deja.
-Și in legătura cu ce ai zis..cam orice parolă [MD5] se decrypteaza,stai tu liniștit.
-Am evidenițiat faptul că au fost alese aleator fiindcă nu am ales din motiv răzbunare sau ceva de genu userul tău!!!
-Dar nu știu de ce dau explicații cuiva care nici liceul nu a fost in stare să îl tremine.(Just a joke )
-Nu am publicat nici o vulnerabilitate pe internet fiindcă și eu sunt din Cluj.
-Eu la fel mai pierd timpul jucândumă Cs ,si vă respect!
#Mex
-Ai dreptate sunt alese cele ușoare de decryptat.
-Nu am stat să le decryptez cu metoda "dictionary based" pe cele grele neavănd timp.
-Parolele au fost decryptate pe rețeaua web deja.
-Și in legătura cu ce ai zis..cam orice parolă [MD5] se decrypteaza,stai tu liniștit.
-Am evidenițiat faptul că au fost alese aleator fiindcă nu am ales din motiv răzbunare sau ceva de genu userul tău!!!
-Dar nu știu de ce dau explicații cuiva care nici liceul nu a fost in stare să îl tremine.(Just a joke )
-Nu am publicat nici o vulnerabilitate pe internet fiindcă și eu sunt din Cluj.
-Eu la fel mai pierd timpul jucândumă Cs ,si vă respect!
#Mex
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
stiu de foarte mult timp de vulnerabilitatea din filebase... si nu numai
cum am mai zis intr-un topic , este pe un ToDo list de care am tot mai putin timp si anume primul punct din topicul
"repere pt viitor" in ceea ce priveste forumul
anyway , mersi codedbymexi pentru atentionare dar din pacate lucrurile vor ramane asa cel putin inca o saptamana
cum am mai zis intr-un topic , este pe un ToDo list de care am tot mai putin timp si anume primul punct din topicul
"repere pt viitor" in ceea ce priveste forumul
vom vedea cand o sa am timp de asta mai ales ca tot timpul apar probleme mai personale si numai de forumuri n-am chef1. O reinstalare si restructurare a forumului
- toate modificarile vor fi sterse ( portal , gallery , filebase ,plus foarte multe la care le-am pierdut sirul)
- practic va fi o instalare fresh dar cu datele intacte (posturi, topice, forumuri aka caterogrii, useri)
- un design (template) nou
- o mai buna organizare a categoriilor,forumurilor ...
- ... ma mai gandesc pe parcurs
anyway , mersi codedbymexi pentru atentionare dar din pacate lucrurile vor ramane asa cel putin inca o saptamana
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
codedbymexi wrote:@Ice .
#Mex
gluma de prost gust tziai ales tu copilas........
@Stormrage
-Scuză-mă,ai dreptate!
-Dar pana la urmă nu e o glumă e chiar adevărat!!!
-Dar te rog eu,data viitoare nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!
-Data viitoare te taxez pentru asemenea aberații!
-Get a life,kid!
#Mex
-Scuză-mă,ai dreptate!
-Dar pana la urmă nu e o glumă e chiar adevărat!!!
-Dar te rog eu,data viitoare nu te băga unde nu-ţi fierbe oala!
-Data viitoare te taxez pentru asemenea aberații!
-Get a life,kid!
#Mex
ma bag pentru ami apara colegii .......,si chiar daca ii adevarat cu sau fara liceu dovedeste ca ii mai smart decat tine
poate ca si mex a spart niste sv de la nasa dar nu a fost prins si cand nu esti prins atunci esti cu adevarat bun
mah wolva nam nimic de zis ,bv lor/lui da pt asta nu trebe sa faci glume deastea.....
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
si unde-i gluma Storm ? ... eu nu inteleg unde vezi tu glume
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
mai in sus ai sa vezi
@Stormrage
-Auzi,da tu te suporți?
-1.Am zis că nu e o glumă!
-2."-Scuză-mă"-Asta îți zice ceva?
-3.Nu mă cunoști dar tu ști cât de "smart"sunt eu,și mai faci și comparații?!
-Eu cred ca nu se poate afla cine e mai "smart" dar oarecum azi am aflat alt ceva,dar de data asta despre tine...
-Din păcate ești tu destul de "smart" încât să dai dovadă de om "pro**"...(nici acuma nu glumesc!)
@Wolvarine
-Eu nu am "spart" nimic!
#Mex
-Auzi,da tu te suporți?
-1.Am zis că nu e o glumă!
-2."-Scuză-mă"-Asta îți zice ceva?
-3.Nu mă cunoști dar tu ști cât de "smart"sunt eu,și mai faci și comparații?!
-Eu cred ca nu se poate afla cine e mai "smart" dar oarecum azi am aflat alt ceva,dar de data asta despre tine...
-Din păcate ești tu destul de "smart" încât să dai dovadă de om "pro**"...(nici acuma nu glumesc!)
@Wolvarine
-Eu nu am "spart" nimic!
#Mex
nu ai spart nici macar un geam? o vaza? un blid (farfurie)?
Vreau sa il raportez pe god of war pentru ca profita de comenziile adminului cand nu e nici un admin on. Si daca nu facem cum vrea el ne da slap. Faceti ceva in regatura cu asta.
Last edited by ariki on Fri Jun 21, 2013 18:30, edited 1 time in total.
Reason: Deschide un topic unde trebuie
Reason: Deschide un topic unde trebuie