Mai copii..ce ati alege intre o facultate in U.K unde trebuie sa platesc cam 5 000 de lire pe an...si o facultate in Danemarca, dar gratis...acum, fiecare tara are dezavantajele si avantajele sale...cazare, limba, preturi, salarii etc...dar tinand cont numai de facultate ce ati alege?
P.S nu imi e usor deloc sa dau acei 5000 pe an :s...
un sfat!!
Re: un sfat!!
grea intrebare . eu asi alege danemarca.
ps: ai 5000 lire pe an si n-ai sa dai 20 lei pe counter-strike
ps: ai 5000 lire pe an si n-ai sa dai 20 lei pe counter-strike
U.K , Danemarca cam slabut, am prieteni/e U.k la faculta.
@ Treaba lui 5000 pounds sau 50 de ron treaba lui cf cu banii.
Mai bine faceai un poll U.K sau Denmark
@ Treaba lui 5000 pounds sau 50 de ron treaba lui cf cu banii.
Mai bine faceai un poll U.K sau Denmark
-
- Newbie
- Nume Real: Ionut
Deci e 1-1 pana acum....mai astept...
@am zis ca imi e greu sa ii dau pe cei 5000:P..deci poate imi e greu si pt cei 20 lei :-"
@am zis ca imi e greu sa ii dau pe cei 5000:P..deci poate imi e greu si pt cei 20 lei :-"
-
- Newbie
UK. mai bine platesti pt educatie. diploma o sa-ti fie pe masura.
Danemarca zic eu, e gratis is poti sa si lucrezi si sa pui ceva bani deoparte. Pot sa zic doar ce mi sa spus de un prieten care e in Norvegia, e multumit de facultate in + are un loc de munca si traieste decent+ daca strange un pic buzunaru pune ceva banut laoparte. Ma gandesc ca e asemanator si in Danemarca.
In + nu stiu, dar nu cred ca diferenta este atat de mare intre o faculta in U.K si Danemarca incat cei 5000 de lire pe an sa fie justificat.
In + nu stiu, dar nu cred ca diferenta este atat de mare intre o faculta in U.K si Danemarca incat cei 5000 de lire pe an sa fie justificat.
-
- Newbie
Da, am mai vb si cu alte persoane de pe acolo si spun ca bani dintr-un job part time sunt destuui cat sa iti ajunga sa traiesti "decent"...Deci pana acum sunt pareri impartite..2-2..mai astept!!
5000 e scump. cum e cu cazarea etc?
Eu zic Danemarca
Eu zic Danemarca
Cred k danemarca e mai bine pt ca 5000 de lire pe an mai bine faci altceva cu ei
-
- Newbie
@ Freak...in Danemarca cu un job part time te descurci sa platesti chirie sa mananci, sa bei etc...dar cu o anumita limita...nu te intinzi la caviar:))..cazare, am auzit ca nu e mare diferenta intre caminul (casa) facultati si la particular...
4-2...:->
4-2...:->