rds ...
Re: rds ...
Eu sper ca e doar o problema minora care se va rezolva rapid.. de cateva zile am simtit si eu ca sunt probleme.
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Si mie mio mers asa intro saptamana da numa seara mergea rau si am facut reclamatie la ei.In cele din urma sa dovedit a fi problema de la ei.O facut ceva update la servere si dadeau ceva erori.Da sio revenit dupaia.Acuma momentan merge bine cu totul ca se incarca un pic cam greu unele site-uri.
Don't hate the H hate the game
noi ne-am obisnuit cu net bun . cand merge un pic mai rau deja urlam
Eu am patit chestia asta acuma vreo 3 saptamani. Merea total aiurea de la 19.00 incolo. Am sunat frumos la ei si am intrebat care e treaba? Mi sa spus ca se lucreaza la ceva chestii pacolo si ca se va rezolva in cateva zile. Si sa rezolvat la 7-8 zile dupa ce am sunat.
ieri la 11 noaptea a revenit la normal. acuma nu stiu din ce cauza a reveneit. ori au iesit scolarii de pe net ori au remediat cei de la RDS problema. sa vedem in seara asta cum o sa mearga ...
-- Editat --
azi merge la fel de prost ca si ieri. imi bag p...............a in ei .
-- Editat --
azi merge la fel de prost ca si ieri. imi bag p...............a in ei .
lasa wolva ca si mie tot asa imi merge de vreo 3,4 zile ....ma gandeam ca ii de la mine da de unde amu vaz ca si voi avetzi aceleasi probleme
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Ce te tot vaieti atata ca la cs nu-ti trebe net bun.Configureaza-ti mai bine aimu si dai bataie.
Don't hate the H hate the game
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
chiar te rugam ... poate o sa ne mearga noua mai bine
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Wolva sa rezolvat problema? De ieri seara de la ora 19.00 fix a inceput sa mearga foarte prost, 100 ping in cs. Dota se misca in poze....etc. Azi lafel, pe la ora 19.00 a inceput si inca persista, voua vi sa remediat problema sau a inceput sa mearga la toata lumea prost?
nu s-a remediat problema. am sunat la ei si ziua urmatoare m-a sunat inapoi sa-mi zica ca se lucreaza in zona si ca o sa ma sune inapoi dupa ce termina . banuiesc ca n-o sa ma sune veci inapoi
Nustiu, sper sa nu fie ceva abureala si chiar se lucreaza la ceva, si se rezolva fiindca e tare iritant sa mearga ca fanu netu. Daca tot se lucreaza nu inteleg de ce dupa ora 19 incepe chestia asta, restul zilei mere brici, si ieri pe la 24.00 sa rezolvat.
O fi astia oameni harnici dar nu cred ca au ei program pana la 20-21-22 .
O fi astia oameni harnici dar nu cred ca au ei program pana la 20-21-22 .