Se pare ca au luat bataie , desi nu sunt stelist imi pare rau pentru ei ca au jucat bine , cel putin in prima repriza
E greu de crezut ca vor reveni acasa la Twente , dar merge Jiji la muntele Atos si se va face minunea
Steaua-Twente
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
Re: Steaua-Twente
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
am ghicit scorul doar ca invers
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Fortza STEAUA fortza STEAUA!!!!
Trebuie o minune ca sa se mai califice steaua si in utlimu timp steaua nu a mai avut asa ceva de mult
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
asta e ca si ei asteapta minuni in loc sa joace fotbal
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”