Placa video.
-
- Administrator
- Nume Real: Marian
Placa video.
Vreau sa imi cumpar si eu o placa video, dar vreau sa imi sugerati un shoping online cu livrare la domiciuliu, ceva sigur daca se poate nu tepari.
Apropo, am slotu de la placa video agp si vreau sa imi iau nvidia, se gaseste?
Merci,
Salut.
Apropo, am slotu de la placa video agp si vreau sa imi iau nvidia, se gaseste?
Merci,
Salut.
Warning
------------
Re: Placa video.
AGP is so f...ing old ca nu mai gasesti mare lucru nou si nici nu merita pretul pt. performanta oferita. Sfatu' meu e daca tot ai nevoie de o placa video mai buna sa cauti pe forumuri ceva second ca altfel mai bine nu iei.
-
- Administrator
Nu vreau la mana a 2'a, am deja o placa ati la mana a 2a de 1gb da tot are o problema.
Warning
------------
Problema fiind? Sa zici si ce model exact de placa ai acum...
A da.. am uitat sa zici si bugetu
A da.. am uitat sa zici si bugetu
-
- Administrator
- Nume Real: Shiro
Ia arunca un ochi aci http://www.emag.ro/placi_video/filter/s ... 62/last/f2" onclick="window.open(this.href);return false;
eu numa de la ei imi fac cumparaturile. Pana acum... is multumit.
eu numa de la ei imi fac cumparaturile. Pana acum... is multumit.
-
- Administrator
Se incalzeste super tare, iam pus un ventilator mic pe ea. La fel face, culorile deja nu mii le mai arata cum trebuie sunt putin mai sterse asa... De la cablu sigur nu este, ca lam schimbat.
@Shiro: Intru pe si-te si imi zice "Ai cont?" Da nu ma duce pe pagina respectiva, eu am cont acolo deja...
Modelu de planca: ati radeon hd 3400 series
@Shiro: Intru pe si-te si imi zice "Ai cont?" Da nu ma duce pe pagina respectiva, eu am cont acolo deja...
Modelu de planca: ati radeon hd 3400 series
Warning
------------
La placa ce o ai acu ai putea schimba pasta termoconductoare, care probabil e inexistenta. Culorile pot fi si din cauza monitorului sau a driverelor. Treaba sta cam asa: placile agp sunt scumpe, probabil o placa noua costa mai bine de 40% din pretul total al sistemului(daca iei ceva mai bun decat ce ai acum) , nu merita investitia. Ai putea schimba platforma cu totul in cateva luni daca strangi niste banuti.
Io iti recomand sa incerci sa rezolvi problema cu placa actuala si sa nu te arunci pe o alta achizitie de placa agp. In cel mai rau caz daca nu poti "repara" placa actuala, cauti un 7600 SH pana in 100 ron. Nu cred ca merita 2-3-400 ron o placa pe agp in 2012 .
Io iti recomand sa incerci sa rezolvi problema cu placa actuala si sa nu te arunci pe o alta achizitie de placa agp. In cel mai rau caz daca nu poti "repara" placa actuala, cauti un 7600 SH pana in 100 ron. Nu cred ca merita 2-3-400 ron o placa pe agp in 2012 .
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
am eu pe aici pe la birou ceva placi video pe AGP
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Ariki problema culorilor ar putea fi si de la firul monitorului incearca sal misti pt ca si eu am o probl asemanatoare cu culorile numa ca al meu cand o ia razna se face ecranu un verde deschis de ma dor ochii ) da numa ca misc otzar de fir si isi revine
eu iti recomand o consola, daca vrei pentru jocuri...investitie de durata
-
- Newbie
eu am cv nvidia acasa. nu-i cv perfomant, dar dk te intereseaza ti-o dau tie pe 1 pachet de tzigari, sau de genu:))