Not yet released
Not yet released
http://games.ign.com/articles/115/1156716p1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
@ offtopic n-ar fi mai bine cand postam jocurile sa punem un link de download
@ offtopic n-ar fi mai bine cand postam jocurile sa punem un link de download
Re: Not yet release
Deci daca vrei sa pui link de download de pe torrente sau alte chestii, mai bine te abtii.
Am inteles
Last edited by TiTex on Tue Sep 27, 2011 17:46, edited 2 times in total.
Reason: cand o sa fii moderator atunci poti sa zici cand e topic inchis sau "trashed"
Reason: cand o sa fii moderator atunci poti sa zici cand e topic inchis sau "trashed"
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
cei care au nevoie de link de download pot face o cerere si vor primi, pana atunci nu e nevoie
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
fifa 12 a aparut azi
fifa 12 pt PC este un cacat pansat . scz pt limbaj. mie mi-a placut mai mult 11 .
Re: Not yet released
Battlefield 3 Release trailer
CoD Modern Warfare 3 Release trailer
CoD Modern Warfare 3 Release trailer
Pentru rulare sigur, pt. max settings high res.. a meu sigur nu va rula optim:))
La cerinte minime sigur o sa mearga, sacadat , mergem la NolaN sa ne jucam pe rand
ieee a aparut BF 3 . o sa fie o noapte alba spor la jucat
m-am jucat 20 de min. jocul ii superb dar n-am placa video pe masura . la 1680*1050 pe medium 4XAA (cred) am 20 fps. care imi imprumuta o placa video bunicica pt 3-4 zile ?:)) si un 9600 gt ii bun ca fac sli si tot ma ajuta
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
ce placa video ai ?
eu am placa video destul de veche dar isi face treaba inca f bine pt ce o folosesc eu, is curios daca are merge cat de cat si bf3
eu am placa video destul de veche dar isi face treaba inca f bine pt ce o folosesc eu, is curios daca are merge cat de cat si bf3
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Nvidia 9600 GT am. http://www.evga.com/articles/394.asp" onclick="window.open(this.href);return false;