Amintiri

Discutii generale, viata de zi cu zi, orice subiect care nu are un forum separat
Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Claudiu

Re: Amintiri

Post by Killaflo »

Si asta ii numa inceputu, sa mai punem si etnobotanice, droguri.
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
ZeitzzA

Post by ZeitzzA »

mkay...agree la faza ca era f fain pe atunci parca si sarbatorile erau mai frumoase si mai speciale dar sa stiti ca, chestiile astea se schimba de la o generatie la alta...ceea ce noua ni se parea fain pe atunci, parintilor nostrii nu...asa cum faceti voi acuma :P daca la kinderi le plac jocurile pe calc, tel. etc, cand or fi ei batrani or sa le zica la copii lor "ma ce fain era pe vremea mea, ui la astia numa nave spatiale au in cap toata ziua =)) "...asa ca...or fi spre bine oarecum...sper :))
irlandezul
Newbie
Newbie

Post by irlandezul »

Hannibal wrote:Intradevar au foarte multe posibilitati. Dead Space, Need for Speed, Counter-Strike, WoW, Dota, Crysis, Marlboro, Kent, Nokia N..., Samsung galaxy, LG GT ..., Iancu, Milcov, Triumph, Beck's, etc. Misto posibilitati.
Eu zic de exemplu de mersul in strainatate , chestii deastea pe care atunci nu le puteai face ...
Killaflo
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Claudiu

Post by Killaflo »

Pe strada nu mai vad copii , numa cand vin de la scoala , mai intram prin baruri , apai acolo ii gasesti pe toti , ce sa zic de parc zero barat, nu mai sa iese ca si pe vremea mea , numa cand sunt spectacole. Mai ales tin minte cand jucam pe strada sotron sau nu mai stiu cum se scrie , sau de-a scunselea , baba uarba, telefonul fara fir, lap tenis off servele mele pe diagonala taiate poti sa le spui ily stii faza in fatza la Mary. Sa nu mai spun cate mingi mio dat ily in fata cand stateam la fileu. OO da cu firele de pe stalp faza tare dadeam in fire si ne uitam cum fac scurtcircuit :)). Ily detinii recordu 6 eu 4 =))
Image
Image
Image

Image
Image
Image
Image
TiTex
Administrator
Administrator
Nume Real: Alex

Post by TiTex »

zmeita is crazy , nu are nimic in cap :)) (kidin' >:) )
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel

Reguli pe Scurt | Arata Continutul
1.Inainte de a deschide un topic nou, folosete "cautarea" sa vezi daca ce vrei sa postezi nu s-a discutat deja
2.Cand deschideti un topic nou asigurati-va ca postati unde trebuie!
3.Folositi titluri descriptive pentru topic! NU puneti "Sal , Click Aici, Intrati va rog" sau alte titluri monosilabice fara sens
4.Nu faceti spam... adica sa postati in toate topicele doar sa va aflati in treaba!
5.Fara prea mult "OFF TOPIC"!
6.Nu jigniti alti utilizatori prin posturile pe care le faceti!
7.Folositi un limbaj decent, cat mai corect gramatical ca lumea sa poata sa inteleaga ce vreti
8.Nu faceti pe moderatorii daca nu sunteti!

Utile & Informatii | Arata Continutul

Nu imi trimiteti mesaj privat doar daca aveti ceva personal de discutat cu mine!

Upload Imagini: ImageHosting | ImageShack
Upload Fisiere: MediaFire | MegaUpload

Cititi regulile forumului!!! | Reguli Counter-Strike | Anunturi Importante | Cum folosim BBcode (butoanele) de pe forum
I willStealYour Soul
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Tiberiu

Post by I willStealYour Soul »

faine vremuri intr_adevar .... dar astea doar de noi vor mai fi tinute minte.... cand ma cataram prin copaci si stateam pe afara cu si ma jucam o gramada de jocuri...... acum noiile generatii direct compul....si tot ce ii electronic....nu mai e copilariia cum a fost

10X H pt subiect :) (I will steal your soul) :D
:X :loveig:
I will steal your Soul
ZeitzzA

Post by ZeitzzA »

acuma chiar ca is :D am in cap numa uniunea europeana, parlamentul european, comisii directive, consilii =))
mycroic3
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Dan

Post by mycroic3 »

Imi aduc aminte knd ieseam al mine pe strada cu prietenii stateam pana la 12 noaptea si jucam scuneselea..saream gardu la vecini saream in flori ce ne pasa...tineretea...nu k akm knd il intrebi pe unul ce faci vi afara? -Nu k mi lene...-Nu ca nu am chef...-Nu ca ii prea frig/cald....-Nu ca ma joc cs..dota..warcraft...fifa..etc:P atunci numa knd auzeai voci de copi ieseai instanteneu afara nu te chema nimeni:P vremuri faine....
MadMan ILY
V.I.P.
V.I.P.
Nume Real: Marius

Post by MadMan ILY »

Micro tu ai 17 ani =)) .....auzi tineretea =)) =)) =)) ai imbatranit rauu....
Freak
V.I.P.
V.I.P.

Post by Freak »

are dreptate, chiar daca are 17 ani, sau eu am 18 altfel era cand eram eu copil si cum e astazi.
Pixar
Global Moderator
Global Moderator

Post by Pixar »

Ia auzi. Eu numa tetris am jucat si mario si jocul ala cu tancurile. Si toata ziua pe CartoonNetwork si is din 89:) Glumesc:P

Si cand eram mai mic, si eram mai voinic, in parcare erau cam 20-30 de copii. Ba jucam fotball, ba ne cataram in copaci, ba jucam pac-pac cu tevi si cu boabe rosii de pe gard, meream acasa zici ca vineam din Irak.

Tata avea un bidon de carbit, duamne cat am furat de la el:)) Meream frumos in garaj, luam vreo 2-3 bucati de carbit, si toata ziua puscam in spate la garaje, vecinii deja erau exasperati. Sau daca ramaneam fara carbit faceam cu chribrite 2 suruburi+o piulita.

In ziua de azi ma uit afara pe geam, si nu vad un sarman de copil in parcare. Tin minte si pegasu meu al vechi albastru, ce cazaturi am prins, ma mir cum de am supravetiuit:))
Image
Post Reply