Casti
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Casti
Vreau sa achizitionez o pereche noua de casti si nu stiu ce model sau ce firma sa aleg. Acuma am una de pe piata cu 18 lei da nu se mai aude in amandoua casti tot timpul (sio facut datoria). Am avut in trecut a4tech da foarte nemultumit de ele. Ceva sugetii de firma sau chiar un model. Pret sa zicem undeva intre 50-100 dar daca stiti mai ieftine si bune nu ma supar . Calitate si sa aud bine.
Don't hate the H hate the game
Re: Casti
Eu de cand ma stiu am jucat cu castile de la mp3 player, si nu m-au dezamagit.
Si dupa cum stii ma cam bazez pe sunet ... nu cred sa fie mare diferenta la sunet... trebuie doar sa auzi din ce parte vine, iar daca stii harta cat de cat ... iti este de ajuns
Si dupa cum stii ma cam bazez pe sunet ... nu cred sa fie mare diferenta la sunet... trebuie doar sa auzi din ce parte vine, iar daca stii harta cat de cat ... iti este de ajuns
http://deadfix.com/wp-content/uploads/2 ... moving.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Administrator
- Nume Real: Shiro
Va recomand acelasi lucru ce v-a recomandat si NeoVirus - le am de vreo 3 ani. Si nu le-as da pe nimic!
Eu le-am cumparat din:
MAGAZIN PLAY - Cluj Napoca
HORISTEL COMIMPEX SRL
Str. Bolyai nr. 8 (Intersectia cu Iuliu Maniu), Cluj Napoca, Tel: 0264-430.318
Preturile variaza:
http://www.price.ro/preturi_pioneer_se-m290_167791.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Eu le-am cumparat din:
MAGAZIN PLAY - Cluj Napoca
HORISTEL COMIMPEX SRL
Str. Bolyai nr. 8 (Intersectia cu Iuliu Maniu), Cluj Napoca, Tel: 0264-430.318
Preturile variaza:
http://www.price.ro/preturi_pioneer_se-m290_167791.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
pacat ca nu are microfon lui H ii trebuie ceva cu microfon
-
- Administrator
- Nume Real: Shiro
Cand nu-s acas si joc de pe laptop, astea le folosesc:
Acopera foarte bine si nu te dor urechile, nu se ridica la standardele pioneer, dar sunt destul de ok.
Le-am luat de la citgroup.ro cand aveau punct de lucru pe strada Caracal, zona Horea. Cu 35 de lei cred!
Din cate vad pe site, nu mai au punct de lucru in Cluj.
Acopera foarte bine si nu te dor urechile, nu se ridica la standardele pioneer, dar sunt destul de ok.
Le-am luat de la citgroup.ro cand aveau punct de lucru pe strada Caracal, zona Horea. Cu 35 de lei cred!
Din cate vad pe site, nu mai au punct de lucru in Cluj.
-
- Global Moderator
Gata wolva io miam luat http://www.intend.ro/casti-canyon-cu-microfon-cnr-hs3/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
H esti multumit de ele ?.... si eu tre sa imi iau ca de un an numa castile de la telefon le folosesc si nu as da mai mult de 100 de lei pe o pereche.
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
-
- Global Moderator
Faust pot sa zic cas foarte multumit de ele in privinta suntetului si confort.Precizez ca la cs is fff bune. Daca ii careva in partea dreapta sau se trage undeva in partea ta dreapta sunetul se aude in casca dreapta mai tare fata de casca stanga (diferenta mare) si conteaza mult cel putin pentru mine care ma joc la sunet.Pe scurt sunetul se aude mai tare in casca din partea de unde provine sunetul.