Cu bine 2010
-
- V.I.P.
- Nume Real: Marius
Cu bine 2010
Am deschis acest topic pentru a ura tuturor UN AN NOU FERICIT!!!! insotit de cele mai bune realizari pe orice plan,bucurii si multa multa multa sanatate ca e mai buna decat toate.
LA MULTI ANI si sa auzim de bine in2011
<:-P <:-P
LA MULTI ANI si sa auzim de bine in2011
<:-P <:-P
Re: Cu bine 2010
Nu prea o fost un an bun dar sper ca la anu asta sa dau lovitura. An nou fericit. E na cu faculta o mers bine anu asta am luat toate examenele am acumulat 60 de credite din maxim posibile. Regret de cate ori v-am dezamagit ca admin, dar ma voi schimba la anu. No bun sa petreceti bine , dar sa nu va imbatati prea tareeeee. Peeeaaaceeee allllllzzzzz and happyyy newwwww yearrrrrrr at 12 o'clock
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
La Multi Ani tuturor .
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
La multi ani tuturor >:D<
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
-
- Newbie
la multi ani! <:-P
-
- Administrator
- Nume Real: Shiro
La multi ani! si cel mai important, multa sanatate.. ca restu vin de la sine
la multi ani