contrasens + interzis (pe Memorandumului in Cluj)
Un nebun pe contrasens
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Re: Un nebun pe contrasens
Nui ceva nou. Dimineata cand merg la lucru pe memo trec straini cu masinile pana la regionala ca nu vad semnele.
Don't hate the H hate the game
macar nu merg pe contrasens
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
pe contrasens merg ca banda asta ii ocupata de troleu. Numa mai stau politisti in parcare aia in fata la hotel melody si fac si ei un ban "cinstit".
Don't hate the H hate the game
pe criza asta nu strica un ban in plus .
of, acuma ce vreti? ma grabeam si eu sa ajung la bamboo si am scurtat un pic ca pe clinicilor si napoca era dezastru.am zis ca o iau pe memo ca e mai lejer.
"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
asta mi-a adus aminte de un banc ...
In America pe autostrada, la radio: “Aveti mare grija pe autostrada 79, un nebun circula cu viteza pe contrasens”.
Tipul din masina care era crispat cu mainile stranse pe volan, urla: “Unul ?! Sunt sute, mii !!!”
In America pe autostrada, la radio: “Aveti mare grija pe autostrada 79, un nebun circula cu viteza pe contrasens”.
Tipul din masina care era crispat cu mainile stranse pe volan, urla: “Unul ?! Sunt sute, mii !!!”
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
-
- V.I.P.
- Nume Real: Tiberiu
pai las ca merge si pe contrasens....ca gaborii erau la gogoserie aveau interventie de foame
I will steal your Soul