Imi pare rau sa va anunt ca serverul IlogicGroup se va inchide la finele acestei saptamani ... permanent si irevocabil
Am fost contactat de catre cei de la upc si au zis ca singurul mod in care am voie sau ma lasa sa tin un server este daca acesta e intr-un datacenter, pentru ca asa cum e acum face prea mult trafic.
Am inteles problema lor , dar problema noastra e ca IlogicGroup nu-si permite sa tina un server intr-un datacenter pentru ca e foarte scump si din aceasta cauza am decis sa inchid portile.
A fost o aventura placuta si cu bune si cu rele ... multumesc celor care au contribuit intr-un fel sau altul la dezvoltarea serverului.
P.S. serverul va mai functiona cel mai probabil pana vineri!
IlogicGroup pe ultima suta de metri [ pacaleala 1 aprilie]
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
IlogicGroup pe ultima suta de metri [ pacaleala 1 aprilie]
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: IlogicGroup pe ultima suta de metri
noh....care aveti pile pe la UPC...dati niste telefoane si rezolvati treaba ....nu stati !!!! unde o sa ne mai jucam de amu incolo?
"Semianalfabetismul cu influente subtile de agramat e perfect intentionat."
salut...sincer sa fiu azi e prima data cand am intrat pe serverele voastre...mai exact pe al 2-lea..cel cu protocol 27020...acuma nu stiu cat de strans legata e comunitatea asta...eu acum ceva ani jucam pe gamez,cei care sunt din cluj probabil stiu despre ce vorbesc..si cand erau probleme(de hardware,etc.) ... se facea o strangere de donatie...inca odata,ma repet..asta depinde de cat de strans e legata comunitatea ilogic...dar fiind atat de multe servere...nu cred ca n-ar putea sa puna fiecare mana de la mana cate-un 5 lei sa se rezolve problema asta...recomand ownerului sa vina cu date exacte in ceea ce priveste data centerul...si dupaia sa se ia o decizie...
All the very best,
Cristi.
Later edit: azi e 1 aprilie,sper ca n-are nici o legatura
All the very best,
Cristi.
Later edit: azi e 1 aprilie,sper ca n-are nici o legatura
1 aprilie.... dar in cazul in care ar fi adevarat foarte buna initiativa lui 0r0s. Cum a zis el daca comunitatea e stransa, nimeni nu e obligat sa dea daca nu poate!:)
Have a nasty day!!!
Have a nasty day!!!
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
da ... a fost pacaleala de 1 aprilie
and Have fun! hihi
and Have fun! hihi
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: IlogicGroup pe ultima suta de metri [ pacaleala 1 aprilie]
Maestre dar pe tine cine te-a pacalit ca inca este craciunul? Vezi ca vin pastele...
Re: IlogicGroup pe ultima suta de metri [ pacaleala 1 aprilie]
ce dume de 1 aprilie! Nu stiu eu prea multe de trafic net..siteuri (caci nu sunt ff pasionata de info), dar stiu sigur ca e pacaleala. Nice try Alex!
we don't have time for..jokes
va pupacesc... intrebati de ce? ... pt ca luna sta nu v-am pupacit inca, sau da!!! ei bine, luati-o cum vreti.
we don't have time for..jokes
va pupacesc... intrebati de ce? ... pt ca luna sta nu v-am pupacit inca, sau da!!! ei bine, luati-o cum vreti.