1. Toti aveau de lucru;
2. Desi toti aveau de lucru, nimeni nu muncea;
3. Desi nimeni nu muncea, planul se facea;
4. Desi planul se facea, nimic nu se gasea;
5. Desi nimic nu se gasea, toti aveau;
6. Desi aveau, toti furau;
7. Desi toti furau… nimic nu lipsea!
De ce nu ne-o fi placut?
Cele 7 Minuni Ale Comunismului
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Cele 7 Minuni Ale Comunismului
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: Cele 7 Minuni Ale Comunismului
ca nu aveam ce manca
aveam ce manca, dar totul era cu portia, plus ca securitatea controla tot. nu puteai respira fara ca ei sa stie sau fara permisiunea lor . acuma sunt de toate fara limita dar nu avem bani sa cumparam. si totusi... de ce nu ne-a placut? bani erau, locuri de munca erau, case si apartamente puteai sa iti cumperi, masini la fel(stateai la rand pentru ele, dar ti le permiteai)... dar nu.... huuuooo "Jos Ceausescu","jos comunismul" huuuoooo... si totusi parca parca daca facem o comparatie.... cu ce a fost si ce este... in multe aspecte am coborat in loc sa urcam(ce am spus cred si asta nu inseamna ca sunt comunist , e doar punctul meu de vedere)
Last edited by ShAdE on Thu Jan 28, 2010 23:25, edited 1 time in total.
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
ba, voi nu vedeti ca ii caterinca ? ... ce dracu postati aici lectii de viata din regimul comunist ?ShAdE wrote:aveam ce manca, dar totul era cu portia. plus ca securitatea controla tot. nu puteai respira fara ca ei sa stie sau fara permisiunea lor . acuma sunt de toate fara limita dar nu avem bani sa cumparam. si totusi... de ce nu ne-a placut? bani erau, locuri de munca erau, case si apartamente puteai sa iti cumperi, masini la fel(stateai la rand pentru ele, dar ti le permiteai)... dar nu.... huuuooo "Jos Ceausescu","jos comunismul" huuuoooo... si totusi parca parca daca facem o comparatie.... cu ce a fost si ce este... in multe aspecte am coborat in loc sa urcam(ce am spus cred si asta nu inseamna ca sunt comunist , e doar punctul meu de vedere)
P.S. si nu imi raspundeti la intrebare ... ci pur si simplu nu continuati idea lui ShadE ca le sterg toate posturile
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel