Test IQ
-
- Newbie
Re: Test IQ
10/11
-
- V.I.P.
- Nume Real: Marius
8/11
am gresit cu merele, pastilele si moise
super tare testul
am gresit cu merele, pastilele si moise
super tare testul
-
- V.I.P.
- Nume Real: Marius
bine ma imi mai dai o lovitura acuma ca nam nici tinere de minte
-
- Newbie
- Nume Real: MihaiFlorin
Tare testul...m-am distrat copios dupa ce am aflat raspunsurile si ce punctaj am facut.Evident erau scheme acolo sa te prinda ca sa-ti demonstreze cica ca esti incult.
M-am distrat...dar m-am socat cat de simplu era...4/10 deci sunt frate cu mycro / asfalt tango deci dupa nume....e VAIIII de steaua noastra si a lui jiji becali cu cele 9 oi vii ale sale.
Astia care ati facut puntaj maxim sau punctaj record...mai lasati google mah...ganditi si la rece sau pur si simplu...nu mai ganditi intens la toate testele astea ca faceti scurt.
Pa paaa stimatii mei!
M-am distrat...dar m-am socat cat de simplu era...4/10 deci sunt frate cu mycro / asfalt tango deci dupa nume....e VAIIII de steaua noastra si a lui jiji becali cu cele 9 oi vii ale sale.
Astia care ati facut puntaj maxim sau punctaj record...mai lasati google mah...ganditi si la rece sau pur si simplu...nu mai ganditi intens la toate testele astea ca faceti scurt.
Pa paaa stimatii mei!
la testu asta faci mai putin de 11 puncte numai daca vezi cat de usor e si nu esti atent. Cei care fac sub 10 sau 9, ce sa zic? Ori nu sunteti atenti ori sunteti chiar prosti, no offense
Fara ofense va rog, daca ai o cultura generala mai slaba nu inseamna ca esti prost.
Don't make me use the warns...
Don't make me use the warns...
fpz testu asta nu tine de cultura generala
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
11/11 ai de mine ca-s un geniu. Obey your master H !! Trebe sa fii atent sa citesti bine.Nu-s intrebari grele doar ca nu esti atent.
Don't hate the H hate the game
ii si de cultura generala . de exemplu ultima intrebare cu duzina . Eu pana acum n-am stiut ca duzina inseamna 12 obiecte de acelasi fel .
La arca lui moise la fel . Trebuie sa ai un pic de cultura generala ca sa stii ca il chema Noe nu Moise .
La arca lui moise la fel . Trebuie sa ai un pic de cultura generala ca sa stii ca il chema Noe nu Moise .
ce-i cu quote-u asta de la Metallica ma H? pui desteptu?
wolva de aia am zis ca daca faci sub 9-10 puncte
wolva de aia am zis ca daca faci sub 9-10 puncte
-
- Global Moderator
- Nume Real: Ionut
Ce metalica ma nu ascult asa ceva.killa aia is prea slabi pentru noi ma, ne prostim acolo.
Don't hate the H hate the game