Romanii au talent
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Romanii au talent
Hmm , mai degraba trebuia sa ii puna numele "romanii n-au talent" si emisiunea este una de kko.
Cei din juriu niste imitatii (wannabe's) ale juriului de la emisiunea din S.U.A. , ce sa mai zic ... ma mir ca n-am vazut nici un "puradel" pe acolo sa bage o manea sa-i fi vazut pe romani ce le-ar fi placut.'
This show sux
Cei din juriu niste imitatii (wannabe's) ale juriului de la emisiunea din S.U.A. , ce sa mai zic ... ma mir ca n-am vazut nici un "puradel" pe acolo sa bage o manea sa-i fi vazut pe romani ce le-ar fi placut.'
This show sux
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: Romanii au talent
Cum sa nu aiba talent ?! Au talent la furat , la behait manele , etc . Nu prea sunt curios de emisiunea asta . N-am vazut inca emisiunea dar nici nu ma grabesc s-o prind la Tv . peace
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
am vazut si eu emisiunea in reluare, ce sa zic daca te uiti cu mai multi zici ca te uiti la un film de comedie
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
-
- V.I.P.
- Nume Real: Marius
Nu am vazut emisiunea dar din ce am auzit de la altii si am citit aici pe forum a fost total disaster...asa sunt romanii se duc herghelie unde e de afirmat....
Pacat, pentru ca sunt sigur ca avem talente mult mai bune decat mare parte din vedetele de azi
Pacat, pentru ca sunt sigur ca avem talente mult mai bune decat mare parte din vedetele de azi
N-as zice ca nu aveti dreptate. Din cate vad eu ideea e urmatoarea. La noi in tara mai nou se promoveaza nonvalori, adica tot ceea ce vedeti voi la protv, antena1,2, mai nou sincer si 3 is sa nu uitam de OTV...tot felul de idiotenii si oameni care fac emisiuni sa faca doar rating. Cati oameni din tara se uita la filme documentare pe discovery, ca sa invete si ei ceva, nu mare lucru, pentru cultura lor generala. Din pacate acei oameni care urmaresc ca sa apara la tv tot felul de tampiti ne-au facut aceasta imagine. N-as putea zice ca suntem cei mai talentati de pe pamant dar nici cei mai prosti. Defectul e ca nu suntem uniti ca sa ne fie noua mai bine si ne multumim cu orice tampenie.
Revenire la emisiunea asta...Romani au talent sau nu... desigur se pare ca la toti trebuie sa li se acorde o sansa sa nu se trezeasca careva sa mearga la Bruxelle sa zica ca emisiunea face discriminare. Multi romani ca in orice tara care se duc la emisiunea asta sa se faca de ras, dar totusi o raza de speranta mai este si printre noi...Sa speram ca nu ajunge pe maini gresite.
DOVADA!!!
Revenire la emisiunea asta...Romani au talent sau nu... desigur se pare ca la toti trebuie sa li se acorde o sansa sa nu se trezeasca careva sa mearga la Bruxelle sa zica ca emisiunea face discriminare. Multi romani ca in orice tara care se duc la emisiunea asta sa se faca de ras, dar totusi o raza de speranta mai este si printre noi...Sa speram ca nu ajunge pe maini gresite.
DOVADA!!!
-
- Administrator
se uita cineva la emisiune ?
... cat am putut rade la primul episod de anul asta
... cat am putut rade la primul episod de anul asta
-
- Newbie
- Nume Real: Ionut
eu ma uit...na ce sa zic...sunt uni care chiar nu au ce cauta acolo, probabil vin cu idea ca apar si ei la tv si poate fac un banut...dar vezi si cateva talente, care chiar ar merita un ajutor..sper ca sezonul acesta sa valorifice cu adevarat un talent, nu ca data trecuta:|...
-
- Administrator
nu stiu ce sa zic ... am impresia cateodata ca e regizat cate un numar , altfel nu-mi explic cum merg unii acolo si se fac de tot rasul si nu in sensul bun al cuvantului
dar sunt si concurenti care fac chestii misto , ca de exemplu tipa care a dansat la bara >:) ... mi-a captat atentia
buna pissy
dar sunt si concurenti care fac chestii misto , ca de exemplu tipa care a dansat la bara >:) ... mi-a captat atentia
buna pissy
-
- Newbie
da..frumos exemplar:))..cui nu a captat atentia:)..si e posibil si ce ai spus, pt rating ce nu fac...
-
- Newbie
- Nume Real: Andrei
un tulcean de-al meu... il stiu personal ... nu era zi sa nu stea in intersectie la semafor si sa-ti curete parprizul ... nu are toate tiglele pe casa ...
-
- Newbie
am observat ca nu e intreg:))...dar e amuzant el asa.."sa trecem la treaba"..e de preciat la el ce zicea ca face cu salariul lui...asa mai "nebun" cum e dar gandeste bine...daca am fi cel putin jumate din tara asta asa...
Chiar e frumos show pt ca uni au talent dar pe uni i chinuie rau de tot
ar trebui sa se numeasca "Romani are Talent " pt ca nu toti au
ar trebui sa se numeasca "Romani are Talent " pt ca nu toti au
-
- Newbie
ai zis'o p'asta!...chiar vrei neaparat sa ajungi in zona de care zicea fpz cu cartile de romana pt clasele I-VIII ?