Spartacus
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Re: Spartacus: Blood and Sand
cine se uita la spartacus si citeste recenziile de pe tvblog ? ... mi se pare foarte nostim felul in care face rezumatul episoadelor tipul responsabil cu Spartacus de pe tvblog.
vedeti aici exemplu http://www.tvblog.ro/spartacus-2x06-chosen-path/" onclick="window.open(this.href);return false; very funny shit
vedeti aici exemplu http://www.tvblog.ro/spartacus-2x06-chosen-path/" onclick="window.open(this.href);return false; very funny shit
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: Spartacus: Gods of the Arena
Nu m-am uitat la acest serial pentru ca ma tem sa nu fie o porcarie.Nu cred ca se va ridica la nivelul Spartacus : Blood and Sand,dar va astept cu mai multe parerei aici..
Re: Spartacus: Gods of the Arena
@ Dantoma222 Daca nu vizionezi Spartacus: Gods of the Arena nu o sa intelegi ce se intampla in Spartacus: Vengeance , continuarea primului sezon Blood and Sand. Eu zic ca merita vazute toate sezoanele, super serial
> simo <
-
- Administrator
Re: Spartacus
si s-a terminat si serialul asta , comentariile sunt inutile ... ce am avut de zis am zis aici
http://www.tvblog.ro/spartacus-3x10-vic ... nt-page-1/" onclick="window.open(this.href);return false; cum au facut si altii
o sa-mi lipseasca in sambetele ce urmeaza ...
cei care nu au vazut inca finalul sau urmeaza sa vada serialul de la inceput mai bine sa nu citeasca comentariile de pe pagina de mai sus
http://www.tvblog.ro/spartacus-3x10-vic ... nt-page-1/" onclick="window.open(this.href);return false; cum au facut si altii
o sa-mi lipseasca in sambetele ce urmeaza ...
cei care nu au vazut inca finalul sau urmeaza sa vada serialul de la inceput mai bine sa nu citeasca comentariile de pe pagina de mai sus
Foarte tare am urmarit serialul de la sezon la sezon si de la episod la episod, cum zicea TiTex mai sus, o sa-mi lipseasca sambetele cu Spartacus.
Finalul a fost unul pe masura, insa as fi preferat sa moara Crassus si Caesar. Caesar merita sa fie ucis de Gannicus si Crassus de catre Spartacus. Si ciudata si soarta lui Kore, la inceput o iarta dupa aia o rasticneste. Si Lugo nu ma asteptam sa moara la inceputul luptei.
Dar totusi ingenios ultimul episod. O fost ca in legenda nu i-au gasit trupul lui Spartacus.
Pacat, numai acuma am vazut topicul, ce bine l-ati ascuns
Finalul a fost unul pe masura, insa as fi preferat sa moara Crassus si Caesar. Caesar merita sa fie ucis de Gannicus si Crassus de catre Spartacus. Si ciudata si soarta lui Kore, la inceput o iarta dupa aia o rasticneste. Si Lugo nu ma asteptam sa moara la inceputul luptei.
Dar totusi ingenios ultimul episod. O fost ca in legenda nu i-au gasit trupul lui Spartacus.
Pacat, numai acuma am vazut topicul, ce bine l-ati ascuns
The ability to speak does not make you intelligent .
-
- Administrator
istoric vorbind nici Caesar si nici Crassus nu puteau muri ... asa cum s-a terminat a fost excelent
Am vazut sezoanele 1 si 2 astazi l-am vazut si pe al 3-lea finalul a fost pe masura cu toate ca nu prea mi-a placut ca Crassus si Caesar au ramas in viata cum a zis ai slayer .............pentru cei ce nu au vazut filmele le sugerez sa le urmareasca de cand eram mic ma uitam la filme de genul acesta la cei 300 de spartani (era prefertul meu) si la Regele Scorpion si multe altelede acest gen......... este un serial super !!!!!!
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"
..:::Ce faci acum:::...
..:::1.Esti pe net!:::..
..:::2.Esti pe forumul :::..
..:::3.Imi citesti semnatura!:::..
..:::5.Nu ai observat ca lipseste punctul 4 !:::..
..:::6.Tocmai ai verificat sa vezi daca exista punctul 4 !:::..
..:::7.Acum zambesti sau poate chiar razi !:::...
-
- Administrator
Gigi Becali și-a distrus toate tablourile în care e înfățișat el ca Mihai Viteazul. De acum vrea să fie cunoscut ca Spartacus, Tracul Neînfricat!
citat din recenzia de pe tvblog
)
"Acum ca ai vazut ceea ce vroiai nu ma mai deranja"
Nu meritata viata lui Spartacus, se lauda cam mult.
Mai exact seamana cu Crassus (plin de bani si cam atat).
Mai exact seamana cu Crassus (plin de bani si cam atat).
The ability to speak does not make you intelligent .