veste trista
Spike anulează serialul Blue Mountain State
Deşi nu este un serial foarte cunoscut de americani, Blue Moutain State este cu siguranţă un serial de comedie foarte apreciat de români.
Cei de la Zap2It au aflat că actorii Alan Ritchson (Thad), Darin Brooks (Alex), Chris Romano (Sammy), Ed Marinaro (antrenorul Daniels) şi Denise Richards au fost puşi pe liber, ceea ce înseamnă că ultimul episod al serialului a fost cel difuzat anul trecut în luna noiembrie.
Televiziunea a difuzat 3 sezoane a câte 13 episoade, audienţele crescând în timpul celui de-al doilea sezon, şi scăzând din nou în timpul sezonului 3, undeva pe la 900.000 de telespectatori.
Iniţial studioul de producţie Lionsgate a vrut să îi caute serialului altă casă atunci când cei de la Spike au anunţat că nu mai doresc un sezon 4, dar recent distribuţia şi echipa de producţie au fost anunţaţi că serialul s-a terminat definitiv.
sursa
Blue Mountain State
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Re: Blue Mountain State
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
pacat. mie mi-a placut acest serial. trebuie sa-mi caut altul
Naspa, dar ce-i drept parca nu mai avea acelasi farmec in ultimul timp...
-
- Administrator
da, era mult mai fain cu negru ala din primul sezon si cu prietena-sa ... dar si asa , mie cel putin mi se parea foarte distractiv
deci un serial care o sa-mi lipseasca cu siguranta
deci un serial care o sa-mi lipseasca cu siguranta
Astia sunt tampiti. Au ales sa opreasca cel mai bun serial de comedie din prezent. Asta era opinia multora, sunt sigura.
-
- Administrator
da ... mi-a parut rau ca l-au anulat , dupa parerea a fost un serial reusit mi s-a parut ciudat cand a fost anulat "canceled"
dar asta este
dar asta este
Sunt deja aparute cateva sezoane si spre final incepusera sa traga de el. Probabil l-au anulat din lipsa de idei..