Mos craciun :)
Re: Mos craciun :)
Nah, de la castigarea premiului mare la lotto, am ajuns sa primesc niste bocanci, halal de Mos:))
Lasa ca si mosu are o varsta, akm daca el so incurcat dorintele .
La anu castigi la loto dai de baut la toata comunitatea si faci vreo 20 de sv si mai vezi tu ce faci
La anu castigi la loto dai de baut la toata comunitatea si faci vreo 20 de sv si mai vezi tu ce faci
The ability to speak does not make you intelligent .
-
- Global Moderator
- Nume Real: Robert
Al meu Mos intarzie putin...
Prima data am vrut un laptop da m-am razgandit, asa ca raman la PC
http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/HP ... 90779.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ps: Slay3r tu dai reply la fiecare topic, chiar si de doua ori aceeasi chestie.
Nu ma mira faptul ca ai atatea posturi facute in cateva zile
Asta nu se considera activitate pe forum.
Prima data am vrut un laptop da m-am razgandit, asa ca raman la PC
http://www.mediamarkt.nl/mcs/product/HP ... 90779.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ps: Slay3r tu dai reply la fiecare topic, chiar si de doua ori aceeasi chestie.
Nu ma mira faptul ca ai atatea posturi facute in cateva zile
Information
Nume Real: Alex
Eu un singru reply am scrie nu 2, nu stiu de la ce ii problema asta unele am putut sa le sterg alte nu. Si la pm la fel eu 1 trimit si cand ma uit am trimis 2 pm nu 1. Chiar nu stiu de la ce ii problema asta. Daca credeti ca eu scriu 2 reply ptr ca sa am activitate va inselati sau asta credetzi voi.
Recunosc la inceput am scris peste tot chiar si la niste subiecte vechi de un an. Mi-o spus moderatori si administratori sa nu mai dau reply la acele subiecte care so inchis de mult si nu isi mai au rostul. Si le-am ascultat sfatul. Am deschis chiar un topic special in care mi-am cerut scuze, uitate la data de la acel topic si spune-mi de atunci am mai postat aiurea sau la topicuri vechi.
Recunosc ca dau reply la topicurile noi, da doar la acelea de pe sv clasic.
Recunosc la inceput am scris peste tot chiar si la niste subiecte vechi de un an. Mi-o spus moderatori si administratori sa nu mai dau reply la acele subiecte care so inchis de mult si nu isi mai au rostul. Si le-am ascultat sfatul. Am deschis chiar un topic special in care mi-am cerut scuze, uitate la data de la acel topic si spune-mi de atunci am mai postat aiurea sau la topicuri vechi.
Recunosc ca dau reply la topicurile noi, da doar la acelea de pe sv clasic.
The ability to speak does not make you intelligent .
Scuzati de offtopic dar trebuie sa inteleaga cu ce se manca
Doa watch this
ceva de genu iti arata si tie , iti arata mesajul anterior trimis s-au primit de tn in acel PM.
Probabil n-ai vazut ca ai trimis 2 repl-uri in acest topic ai dat de mai multe ori pe submit
Doa watch this
Information
La multi ani Killa!
Print view | Forward PM
Message history
Author Message
Killaflo
Message subject: Re: Hip Hip!Folder: Sent messages
LMA Miyagi
Sent: Mon Dec 03, 2012 19:07
View message
Miyagi
Message subject: Hip Hip!Folder: Inbox
La multi ani Killa!
Print view | Forward PM
Message history
Author Message
Killaflo
Message subject: Re: Hip Hip!Folder: Sent messages
LMA Miyagi
Sent: Mon Dec 03, 2012 19:07
View message
Miyagi
Message subject: Hip Hip!Folder: Inbox
La multi ani Killa!
Probabil n-ai vazut ca ai trimis 2 repl-uri in acest topic ai dat de mai multe ori pe submit