Prezenta... :)
Prezenta... :)
Mai e cineva pe aici?
Eu ma trezesc ca scriu ilogicgroup.org in address bar uneori... obiceiuri vechi.
Eu ma trezesc ca scriu ilogicgroup.org in address bar uneori... obiceiuri vechi.
Re: Prezenta... :)
Prezent.
Mai verific si eu siteul o data pe saptamana/2 saptamani.
Mai verific si eu siteul o data pe saptamana/2 saptamani.
Eu il verificam chiar mai des. Ma gandesc ca poate, poate se mai misca ceva. Paste Fericit tuturor.
Paste fericit
„Niciodata nu te vei căi fiincă ai tăcut,
ci de foarte multe ori fiincă ai vorbit”
ci de foarte multe ori fiincă ai vorbit”
-
- Newbie
După câțiva ani am revenit și eu pe ilogic Mai este ceva pe aici?
-
- V.I.P.
- Nume Real: Radu
Ok, bine de stiut ca nu sunt singurul cu "sechele" .
Sunt sigur ca sunt mai multi care urmaresc pagina, dar probabil citesc mai mult decat scriu.
Pacat ca a disparut indicatorul acela de prezenta, mai stiam cine se conecteaza din cand in cand. (de obicei era Wolva )
Sunt sigur ca sunt mai multi care urmaresc pagina, dar probabil citesc mai mult decat scriu.
Pacat ca a disparut indicatorul acela de prezenta, mai stiam cine se conecteaza din cand in cand. (de obicei era Wolva )
Hello world
Cum o mai duceti bine sanatosi....?
Cand ma gandesc ca anii trecuti la ora asta jucam fai_snau (fy_snow) cu paxu pe o sticla de tuica
Bineinteles trebuie sa-i dau omului palinca ca ne-a scos cativa ani cs-ul din cap
Cand ma gandesc ca anii trecuti la ora asta jucam fai_snau (fy_snow) cu paxu pe o sticla de tuica
Bineinteles trebuie sa-i dau omului palinca ca ne-a scos cativa ani cs-ul din cap
Va salut si eu cu respect! Mort am fost si-am inviat!!!