Cautam admini. Pentru mai multe detalii despre conditiile pe care trebuie sa le respectati pentru a deveni admini vedeti aici: http://www.ilogicgroup.org/viewtopic.php?f=99&t=243" onclick="window.open(this.href);return false;
Conditii aditionale:
Sa fie activi intre orele 8.00 - 16.00.
CAUTAM ADMINI!
CAUTAM ADMINI!
Last edited by paX on Tue Dec 23, 2014 00:54, edited 4 times in total.
Re: CAUTAM ADMINI!
Pot sa aplic si eu?
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
nu aici ma, ca nu gasesti...da si tu in ziarul Libertatea, la pagina 5 gasesti acolo tot ce vrei
Ma ofer ca si admin, tinand cont ca din Ianuarie cica o sa fiu "somer" o sa am vreme de cs.
Desigur pentru serviciile mele de detector de codat accept ca si donatie o lada de bere pentru fiecare a 2-a zi de activitate, pe care o sa-l beu probabil Cu Freaku si Wolva:D
Ca sa va iasa ieftin va sfatuiesc sa pastrati o lada goala de Tuborg, si sticlele goale de tuborg, sa le pot face plinu la Mol:D Cei care stiu ...stiu despre ce vorbesc:D Care inca nu stiti, percep o taxa echivalenta de 20 de sticle pline...nu cu apa, ci cu bere:D sa nu confundam banana cu portocala..... de Tuborg, ca sa va explic cum puteti cumpara bere ieftina si de calitate ridicata:D
Desigur pentru serviciile mele de detector de codat accept ca si donatie o lada de bere pentru fiecare a 2-a zi de activitate, pe care o sa-l beu probabil Cu Freaku si Wolva:D
Ca sa va iasa ieftin va sfatuiesc sa pastrati o lada goala de Tuborg, si sticlele goale de tuborg, sa le pot face plinu la Mol:D Cei care stiu ...stiu despre ce vorbesc:D Care inca nu stiti, percep o taxa echivalenta de 20 de sticle pline...nu cu apa, ci cu bere:D sa nu confundam banana cu portocala..... de Tuborg, ca sa va explic cum puteti cumpara bere ieftina si de calitate ridicata:D
Pixar, raspunsul la chestia cu sticlele de tuborg, ai zis-o in postul tau sau urmeaza sa o zici? nu de alta dar sa nu-mi stric neuronii sa incerc sa caut raspunsul in psotarea ta
Salut.
Doresc admin pe aceasta platforma de counterstrike.
Telefon: 0733144823
Fax: 021/443225
Multumesc pentru oportunitate.
Doresc admin pe aceasta platforma de counterstrike.
Telefon: 0733144823
Fax: 021/443225
Multumesc pentru oportunitate.
Bloor,
Ti-am trimis un fax la numarul respectiv. Pentru a deveni admin suprem peste toate serverele de ilogic, te rog sa urmezi instructiunile din fax. Ne vedem pe server.
Multumesc. Nu o sa dezamagesc !
merita baiatul admin. a devenit vedeta pe seama adminilor