probleme cu pc-ul
probleme cu pc-ul
salut , mi sa blocat pc-ul , am dat restart si-mi apare un mesaj "secondary slave disk not found" , am incercat sa-mi reinstalez windowsul dar dupa ce se booteaza nu-mi permite sa intre in instalare deoarece apare acelasi mesaj , cei pot face? multumesc !
-
- Administrator
- Nume Real: Marian
Re: probleme cu pc-ul
Trebuie sa scoti harddisk-ul si sa muti jumperul pe primary slave
Warning
------------
imi explici mai in detaliu daca esti amabil , is zero privind chestiile astea , multumesc !
http://www.dummies.com/how-to/content/h ... drive.html" onclick="window.open(this.href);return false;
sau
sau
dupa ce l-am pus pe secondary slave , imi da eroare secondary master, am incercat si alte combinatii de a muta jumperul dar degeaba
nu-mi mai apar mesajele "failed" dar imi apare disk boot failure , insert system disk and press enter , am incercat sa ins win dar tot asa apare mereu!
-
- Administrator
inseamna ca, cumva ai incercat sa faci update la bios si a esuat instalarea Si biosul se poate instala doar de pe disketa ...
Warning
------------
nu am incercat , mia aparut in urma la un restart , si acum sa inteleg ca trebuie instalat biosul de pe o disketa?
-
- Administrator
nu stiu exact ce are calculatorul tau. Ce windows incerci sa instalezi ? Daca e xp, e sp3 sau 2 ?
Warning
------------
xp sp2
Pot face cumva sa-mi iau pe desktop fara sa instalez win , pentru ca am cel mai bun cfg+ sprituri + modele care nu se mai gasesc , ??
nu-mi permite sa intru in pc(windows)