Cfr Cj castiga titlul de campioni ai romaniei la fotbal
-
- Administrator
- Nume Real: Alex
Cfr Cj castiga titlul de campioni ai romaniei la fotbal
Cam slabi, dar au avut noroc ca toate celelalte echipe au jucat si mai slab ... asa ca felicitari, nu prea ma bucur pentru cfr pentru ca eu sunt suporter "U" Cj de mic copil dar ma bucur pentru Cluj ... pentru ca pana la urma se va auzi in europa atat cat vor juca in UCL si numele orasului din care e cfr.
Academician, profesor, doctor, inginer, honoris cauza si premiul Nobel
Re: Cfr Cj castiga titlul de campioni ai romaniei la fotbal
CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)
Ai dreptate, mai mult au avut noroc, dar tot au fost mai buni ca restul. Asa ca bravo lor si succes in continuare!!! Spre mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ai dreptate, mai mult au avut noroc, dar tot au fost mai buni ca restul. Asa ca bravo lor si succes in continuare!!! Spre mai bine!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fortza CFR . nu am treaba cu fotbalul , nu ma uit la meciuri numai la rezultate . Sper sa faca mai multe in UCL .
Ma bucur pt. ei nu prea tin cu nicio echipa din Romania doar in UCL bafta le urez
Eu nu-i suport pe cei de la CFR, dar in cupele europene sper sa aduca puncte romaniei si sa se califice in grupele UCL.