remi
-
- Rookie
- Nume Real: Andrei
Re: remi
Ambele
http://youtube.com/user/MrAndreiZ0R" onclick="window.open(this.href);return false;
Abonati-va,dati un like daca va place ceea ce fac,fiindca ma motiveaza!
-
- V.I.P.
- Nume Real: Vali
Remi-ul etalat se joaca doar in ligile inferioare , bineinteles il mai practica si amatorii
Chiar aseara am facut un remi cu niste prieteni si am baut niste bericica , asa light sa intelegem ceva din joc
Cat despre remi pe internet am o parere proasta .
De aceea se numesc , sau se numeau jocuri de societate sa il joci fata in fata nu sa stai precum gusteru in fata calculatorului.
Se duce pe .... si societatea )
Chiar aseara am facut un remi cu niste prieteni si am baut niste bericica , asa light sa intelegem ceva din joc
Cat despre remi pe internet am o parere proasta .
De aceea se numesc , sau se numeau jocuri de societate sa il joci fata in fata nu sa stai precum gusteru in fata calculatorului.
Se duce pe .... si societatea )
“Mi-ai cerut sfatul si eu ti l-am dat. Care dintre noi a fost idiotul cel mai mare n-are rost sa discutam.”
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Si eu as fi vrut sa ma inteleg cu ei, dar nu intelegerea ca de la stapan la sluga ci intelegerea intre oameni care se pretuiesc. O sa ii invatam ... sa ne pretuiasca!
Lacrima, tin sa precizez ca esti amator.....
Bere light?!?!?!?!?! Cum ma ?!?!?!?! Ne faci de rusine!!!!!
Discutam intradevar de un remi "pe tabla" prt profi dar stropit cu multa bere/mult vin.
Nimic nu stii ......
Bere light?!?!?!?!?! Cum ma ?!?!?!?! Ne faci de rusine!!!!!
Discutam intradevar de un remi "pe tabla" prt profi dar stropit cu multa bere/mult vin.
Nimic nu stii ......
Sa nu gandesti.
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!
Daca gandesti, sa nu spui.
Daca spui, sa nu scrii.
Daca scrii, sa nu semnezi,
Iar daca semnezi, sa...nu te miri!