Dai incolo de bani Freak....
si eu am dat 1000 de euro pe PC si nu imi pare rau.
PC nou Fr3@k
-
- Global Moderator
- Nume Real: Robert
Re: PC nou Fr3@k
Am masina
Si eu am dat acum 5 ani ~1200 Deci chiar e timpul pentru un upgrade. Cam overkill dar na, daca nu dau pe pc banii aia, o dau pe tigari deci mai bine asa
Si eu am dat acum 5 ani ~1200 Deci chiar e timpul pentru un upgrade. Cam overkill dar na, daca nu dau pe pc banii aia, o dau pe tigari deci mai bine asa
-
- Newbie
- Nume Real: Rafael
Fiecare cu placerile sale asa e
Ma Freak, uite o alta idee, da cam 7000 pe PC, si restu merem si il bem in oras? Place ? Ca pe vremuri:P
-
- Administrator
- Nume Real: Shiro
Ai scoate un credit pt asa ceva ? cu banii de la colindat si ce se mai aduna de ziua ta.. + un silent aim care ii moka o sa fi favoritul meu
-
- Newbie
- Nume Real: Bogdan
http://www.cel.ro/calculatoare-desktop/ ... 0gb-4gb-l/" onclick="window.open(this.href);return false; ti-as recomanda pcul acesta dar trebuie sa iti cumperi o placa video de genu http://www.cel.ro/placi-video/placa-vid ... 128-bit-l/" onclick="window.open(this.href);return false; si pcul o sa zboare daca vrei mai ieftin iti fac eu din piese o configuratie si las reply sa imi zici in cati bani
era vorba de 2000 Euro. ii trebuie i7 extreme + nvidia 780
Imi pot asambla eu un PC. Deocamdata am toate componentele selectate, dar astept sa vad ce stie r9 290x, poate scade pretu la gtx 780 dupa lansarea ei. Altfel aveam deja cumparat PCu.
Oricum bugetul maxim e de 10000 lei. Deci sa vad ce imi pui in banii aia
Wolva nu era i7 extreme, doar un simplu i7 4770K
Oricum bugetul maxim e de 10000 lei. Deci sa vad ce imi pui in banii aia
Wolva nu era i7 extreme, doar un simplu i7 4770K